≫ 

Jevtović doživeo potres mozga, ne igra protiv Borca!

Crno beli u poslednji meč regularnog dela Superlige ulaze oslabljeni

  • 9
Makazice Marka Jevtovića; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Vezista Partizana Marko Jevtović neće biti na raspologanju treneru Miroslavu Đukiću za sutrašnji meč 30. kola Superlige Srbije protiv Borca (Humska, 17 časova), pošto je u ponedeljak u jednom duelu na treningu dobio jak udarac u glavu i doživeo potres mozga, saznaje Telegraf.

>>>SAZNAJEMO! Partizan dobio novog skauta: Bivši igrač crno-belih pronalazi nova pojačanja (FOTO)

Fudbaler je pošteđen treninga, jer je već nekoliko puta imao sličan problem i niko u Humskoj ne želi da rizikuje teže posledice.

Ovo nije prvi put da Jevtović nastrada i odsustvuje zbog velike požrtovanosti na terenu. Još dok je bio fudbaler Novog Pazara imao je situaciju gde je usled udarca u glavu na treningu pao u nesvest, a maleri su ga pratili i po dolasku u Partizan.

Duel glavama u kojem se našao Marko Jevtović; Foto: AP/Tanjug

Septembra 2015. godine, dobio je priliku u većitom derbiju kao rezervista i tek što je ušao na teren, dobio je žestok udarac u glavu od Marka Grujića. Nije odmah prijavio povredu, već je nekoliko dana nastavio sa treninzima, osećajući sve vreme mučninu i glavobolje. Ubrzo je sve eskaliralo na utakmici sa Radom, na kojoj je izveden sa terena zbog mučnine, a kasnije i povraćanja u svlačionici.

Medicinski tim Partizana je brzo reagovao, fudbaler je morao na neurohirurgiju Vojno-medicinske akademije, gde ga je pregledao profesor doktor Minić. Prespavao je na VMA i određena mu je tada pauza uz strogo mirovanje.

U drugoj polovini 2016. godine Jevtović je ponovo bio žrtva zle kobi. U meču protiv Spartaka iz Subotice dobio udarac u glavu, ovoga puta u vilicu i ostao je bez zuba, koji je nešto kasnije morao i da operiše.

VIDEO: Pogledajte još i izjavu Vladimira Stojkovića o tome da li Partizan može do titule

I to nije sve, nekoliko puta Jevtović je povredjivao i koleno, zbog čega je takođe pauzirao. Prvi put protiv Augsburga u Ligi Evrope, 2015. godine, a pomenutu povredu je vukao skoro dve godine. Bez obzira, otkako je stigao u Humsku upravo zbog svje požrtvovanosti, bio je igrač od poverenja kod svih trenera. Od Zorana Kize Milinkovića, na čije insistiranje je I, došao u Partizan preko Ljubinka Drulovića, Ivana Tomića, Marka Nikolića, pa do Miroslava Đukića, kog koga je takođe često prvotimac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    4. april 2018 | 11:13

    Jevtovicu, brz oporavak i puno zdravlja ti zeli navijac Zvezde. Ako smo rivali, ipak smo ljudi :)

  • Lols

    4. april 2018 | 10:47

    To nije problem za Partizan,vec za samog Jevtica,decko je dobio potres mozga,a problem za Partizan,ee kuda ide ovaj svet! Brz oporavak Jefticu.

  • AS

    4. april 2018 | 10:48

    Ne volim ovakav tip igracha ali treneri vole gladijatorski tip - postujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA