Pešić ušao u istoriju Zvezde, pa zanimljivo prokomentarisao novu pesmu Delija na melodiju Nade Topčagić (VIDEO)

Poslednji koji je uspeo da postigne više od 22 gola u sezoni za Zvezdu bio je Anto Drobnjak još pre 26 godina

  • 0

Aleksandar Pešić je prvi Zvezdin fudbaler posle 26 godina koji je postigao više od 22 gola u sezoni. Poslednji koji je to uradio bio je Anto Drobnjak pre 26 godina. Pešić je do te brojke došao posle gola protiv Zemuna, čime je pokazao da je golgeterska kriza prošlost i sa velikim nestrpljenjem čeka nastavak sezone i predstojeći 157. večiti derbi.

>>> Borjan samouveren pred derbi protiv Partizana: Idemo da stavimo tačku, da se slavi titula! (VIDEO)

- Nisam znao taj podatak, zaista je uspeh i nešto što mora da prija svakom igraču. Ipak, više puta sam rekao da naravno svako voli da postigne gol i da asistira, ali da je najbitnije da ekipa pobeđuje. Igram fudbal onako kako znam, ono što sam kao klinac na ulici igrao trudim se da samo prenesem danas na veliki teren. Tu je šef da nas sve usmeri, da nam predoči taktiku, a na nama je da ispunimo zadatke. Moje je da asistiram i da dajem golove, tako da se nadam da će ih biti još više - rekao je Pešić.

Aleksandar Pešić slavi gol svoj 22. gol u Superligi na utakmici protiv Zemuna; Foto: Crvenazvezdafk.com

Večiti derbi, 157.po redu, zakazan je za sledeću subotu, 14. april.

- Sve nas raduje činjenica da i mi i navijači možemo da provedemo praznik sa svojim porodicama. Imamo dovoljno vremena posle posle Uskrsa da se spremimo za večiti derbi. To je utakmica u kojoj detalji odlučuju i zato ćemo do tančina uvežbati taktiku koju je za nas pripremio naš stručni štab. Takođe, atmosfera i podrška sa tribina igraju veliku ulogu. Siguran sam da će nas zvezdaši nositi do nove pobede i da ćemo zajedno na kraju sezone vratiti titulu na Marakanu.

Zajedno sa navijačima je pred Severom slavio pobedu nad Zemunom kada se pevala nova pesma Delija, a Pešić je istakao da je pevao samo jedan njen deo.

- Jesam, čuo sam. Oni su fenomenalni, po meni su to najbolji navijači na svetu, ne znam šta bih drugo rekao. Pevao sam i ja jedan deo, drugi nismo smeli - uz osmeh je rekao Pešić, misleći na strofu u kojoj se vređaju navijači Partizana.

VIDEO: Pogledajte i novu pesmu Delija na melodiju pesme Nade Topčagić, kojom vređaju Grobare

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA