Bornmut u 89. minutu rastužio Milivojevića za rođendan: Ni njegova bomba, ni gol kola nisu bili dovoljni za pobedu (VIDEO)

Srpski reprezentativac postigao svoj 10. gol u sezoni, ali njegov tim je ostao bez pobede u samoj završnici

  • 0

Posle dosadnog derbija Liverpula bez golova, ostali mečevi Premijer lige, koji su bili na programu od 16 časova doneli su mnoga uzbuđenja. Golovi su pljuštali na svim stadionima i na svakoj utakmici je, kladioničarskim rečnikom, došao gg.

Luka Milivojević se istakao sjajanim golom iz slobodnog udarca u remiju Kristal Palasa na gostovanju Bornmutu (2:2), gde je takođe viđen i spektakularan gol  njegovog saigrača Vilfrida Zahe, koji sigurno ulazi u konkurenciju za gol kola.

Milivojeviću je ovo bio 10. gol ove sezone, čime je ušao u istoriju  i jedan od najboljih u karijeri. Takođe, na taj način je najbolje proslavio svoj 27. rođendan.

Ali sigurno ostaje žal što nije to krunisao trijumfom, pošto je Palas vodio do 89. minuta, kada je Džošua King posle gužve u kaznenom prostoru pogodio mrežu za konačan rezultat.

Totenhem je pobedio Stouk na gostovanju i tako se izjednačio sa Liverpulom na tabeli sa 67 bodova, a uz to ima i meč manje. Kristijan Erisken i Hari Kejn su postigli golove za važan trijumf Pevaca, koje nije uspeo da poremeti gol Dijufa u 57. minutu.

Njukasl je takođe slavio na teškom gostovanju Lesteru sa 2:1 golovima Šelvija i Pereza, dok je Vardi samo ublažio poraz u 84. minutu. Svrake su ovim trijumfom verovatno prebrinule sve brige oko opstanka.

Premijer liga, 33. kolo:

Everton - Liverpul 0:0

Bornmut - Kristal Palas 2:2

Brajton - Hadersfild 1:1

Lester - Njukasl 1:2

Stouk - Totenhem 1:2

Votford - Barnli 1:2

VBA - Svonsi 1:1

Mančester Siti - Mančester junajted 18.30

Nedelja:

Arsenal - Sautempton 15.15

Čelsi - Vest Hem 17.30

Tabela: Mančester Siti 84 (-2), Mančester junajted 68 (-2), Liverpul 67, Totenhem 67 (-1), Čelsi 56 (-2), Arsenal 51 (-2)...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA