≫ 

Treći dan fudbalskog ludila u nizu: Lacio primio 3 gola za 4 minuta i ispao iz Lige Evrope! (VIDEO)

Kakva su samo tri dana iza nas!

  • 7

Da je Hičkoka zanimao fudbal, sigurno bi režirao nešto po uzoru na ova tri dana u Ligi šampiona i Ligi Evrope!

Prvo je Roma sa 3:0 napravila veleobrt protiv Barse, Juventus je bio na ivici identičnog podviga i sve je bilo još luđe kada je ispao iz penala u 93. minutu, a niz su rešili da nastave učesnici Lige Evrope!

Dalje su prošli Arsenal, Marsej, Salcburg i Atletiko Madrid, ali će se najviše pričati o onome što su uradili momci iz Salcburga, i to posle poraza od 4:2. Četvorominutni trans bio im je dovoljan da prođu dalje!

Foto: Tanjug/AP

U četvrtfinalu ovog takmičenja, Lacio je u Salcburg došao sa 4:2 i delovalo je da će se prošetati Red Bul Arenom, čak je i poveo rimski klub preko Imobilea u 55. minutu, ali je odgovor bio strašan.

Već u prvom narednom napadu je Dabur izjednačio, da bi Hajdara u 72. minutu pokrenuo ludnicu. Dao je gol bombom sa 25 metara, a u naredna četiri minuta još dva puta se tresla mreža za 4:1 i rezultat koji izbacuje Italijane iz takmičenja!

>>>Mitroglu napravio glupost sezone: Zbog njega je poništen evrogol Pajea! (VIDEO)

Teško je i opisati sreću navijača kada je Lajner nakon kornera dao gol, zanemeli su i naši Basta i Milinković Savić, koji su nešto ranije zamenjeni, pre samog niza Salcburga.

Nije ni Arsenalu bilo svejedno u Moskvi, iako je na megdan CSKA došao sa kapitalom od 4:1 iz prve utakmice. Čalov je u 39. minutu doneo Armejcima vođstvo, Nababkin je navukao smrknut izraz lica Vengeru kada je kiks pretvorio u 2:0, ali je Englezima laknulo u 75. minutu.

Tada je Velbek iskoristio maestralan pas Elnenija po sredini kroz samo srce odbrane Rusa za 2:1 što je raspršilo nade Rusa o podvigu.

Štaviše, ostali su bez utešne pobede, Remzi je pobegao celoj odbrani i iskoristio zicer za konačnih 2:2 u nadoknadi.

Čak je i RB Lajpcig delovao kao tim na dobrom putu da prođe jer je poveo u Marseju u 2. minutu preko Brume, reakcija je bila žestoka, do poluvremena je bilo 3:1, a na kraju su Paje i Sakai zadali završni udarac.

Ima i Paje za čime da žali, poništen mu je evrogol zbog faula Mitroglu, ubedljiva pobeda će to ipak baciti malo u zaborav.

U zaborav je otišao još Sporting, iako je slavio protiv Atletika sa 1:0.  Montero je u 28. minutu dao gol nade, ali ne da se ni Dijego Simeone.

Zadovoljio se Argentinac kapitalom od 2:0 iz prvog meča, među akterima je bio i Radosav Petrović, koji je igrao od 28. minuta.

LIGA EVROPE, ČETVRTFINALE

CSKA - Arsenal 2:2 (prvi meč 1:4)

Marsej - Lajpcig 5:2 (0:1)

Salcburg - Lacio 4:1 (2:4)

Sporting - Atletiko 1:0 (0:2)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA