Filip odveo "filipsovce" do titule! PSV pregazio Ajaks, vratio trofej u Ajndhoven (VIDEO)

Rešeno je i holandsko prvenstvo, lider i novi šampion bio je nadmoćan pred svojim navijačima

  • 0

Najbolji fudbal u Holandiji igra PSV Ajndhoven, sad imaju i zvaničnu potvrdu u vidu titule koja je stigla na najbolji mogući način, pobedom protiv najtrofejnijeg tima u zemlji, Ajaksa, i to kako, rezultatom 3:0, za beg ispred današnjeg rivala na nedostižnih deset bodova tri kola pre kraja.

>>> KRAJ! Siti obezbedio titulu posle bruke Junajteda (FOTO)

Ekipi Filipa Kokua ovo je treća titula u poslednje četiri godine!

Strelci za "filipsovce" protiv "kopljanika" bili su Gaston Pereiro u 23. minutu, Luk De Jong u 38. i Stiven Bergvinn u 54, za potvrdu veliek pobede i početka još veće fešte na ulicama Ajndhovena.

Gosti su bili indisponirani danas, o tome svedoči i podatak da su meč završili sa devetoricom na terenu posle isključenja Sima de Jonga i Nikolasa Taljafika koji su u rasponu od tri minuta poslati u svlačionicu zbog grubih startova.

Za utehu gostima je činjenica da su relativno sigurni na drugom mestu, ispred AZ Alkmara koji zaostaje pet bodova, pa ne bi trebalo da bude drame u tom pogledu za njih i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pogledajte na kraju ključne trenutke meča u Ajndhovenu i slavlje nakon toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA