Ererina golčina "ubila" Benfiku u 91. minutu, Porto je novi lider! (VIDEO)

Orlovi ispustili prvo mesto posle poraza u derbiju

  • 1

Meksikanac Ektor Erera rešio je veliki derbi portugalskog prvenstva protiv Benfike spektakularnim golom u 91. minutu, kojim je Porto pobedio, i ono što je najvažnije, preuzeo lidersko mesto na tabeli upravo od lisabonskih "orlova".

Verovatno ne postoji bolji način da "zabiberite" velikom rivalu nego što je to bio ovaj potez Erere: u poslednjem minutu najvažnijeg meča za titulu, pa još u gostima, i to golom za TV špice.

Napali su gosti u finišu meča, "ničiju" loptu pokupio je Erera malo van kaznenog prostora, namestio se i poslao neodbranjiv projektil iza leđa Varele - za muk na "La Lužu" i delirijum fudbalera Porta.

Četiri kola pre kraja, zahvaljujući ovoj bravuri Meksikanca došlo je do smene na čelu, pa je sada Porto prvi sa bodom više od Benfike za koju su od početka do kraja igrali srpski igrači Andrija Živković i Ljubomir Fejsa.

Pogledajte majstoriju Erere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    15. april 2018 | 22:50

    Kako je lepo vidjeti pun stadion a jos derbi odlucuje za sampiona a kod nas moramo zatvoriti pola stadiona a o drugoj polovici da i ne pricamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA