≫ 

Donald protiv Partizana obeležio dva rekorda: Odgovaraju mi crno-beli! (VIDEO)

Kapiten Zvezde je posatao stranac sa najviše mečeva i crveno - belom dresu

  • 8

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald, od večitog derbija stranac sa najviše utakmica u klubu iz Ljutice Bogdana (105), izjavio je da je srećan zbog dostignuća, ali i da nije očekivao da će doći do njega kada je pre nepune tri godine stigao u Beograd. On se prisetio da je i protivPartizana igrao u 100 meč u dresu Zvezde.

>>> Holandski fudbaler je u pobedi nad Partizanom (2:1) u subotu ušao sa klupe i zabeležio 105. nastup u Zvezdi, čime je oborio rekord Brazilca Kadua Mendeša.

- Ne mogu da opišem koliko sam srećan zbog toga, uvek je lepo kada osim timskog uspeha ostvarite i lični rekord. Nije mala stvar kada kažete da ste stranac sa najviše nastupa u klubu poput Crvene zvezde, jer svi žele da ispišu istoriju. Ipak, nisam planirao da će se ovo dogoditi - izjavio je Donald za klupski sajt.

Kako navodi, u crveno-belom dresu je postao mnogo bolji fudbaler nego što je bio ranije i ostvario najlepše trenutke u karijeri, zbog čega je zahvalan klubu i navijačima, ali ističe da je iz maksimalnog pristupa stigao do rekorda.

- Trudim se da se brzo adaptiram gde god da odem i u svakom trenutku dajem sve od sebe. Tako je bilo i kada sam došao u Zvezdu gde sam iz utakmice u utakmicu sam davao maksimum i to me je dovelo do ovog lepog rekorda - rekao je Donald.

VIDEO: Delije sa Severa preskočile ogradu i krenule ka Grobarima na Zapadu.

Holandski internacionalac, uprkos utakmicama protiv velikih klubova u Ligi Evrope, ne zaboravlja debitantsku utakmicu protiv Radnika u Surdulici za koju kaže da će je uvek pamtiti uz jubilarni 100. meč u crveno-belom dresu.

- Zaista je bilo mnogo velikih, važnih i lepih utakmica. Igrali smo protiv Arsenala, ušli u nokaut fazu Lige Evrope, ali pamtiću prvu utakmicu u Zvezdi protiv Radnika, a takođe i 100. koja je bila na stadionu Partizana. Sada sam ponovo protiv crno-belih postavio rekord. Izgleda da mi oni kao protivnici odgovaraju za obaranje rekorda - izjavio je Donald.

VIDEO: Tuča navijača Zvezde i Partizana zboh ogromnog penisa na tribini

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA