≫ 

Ronaldo dao gol petom, Real razočarao (VIDEO)

Madriđani su sve misli okrenuli ka polufinalu Lige šampiona

  • 0

Kristijano Ronaldo postigao je još jedan u nizu efektnih golova, ali je to ovoga puta bilo dovoljno samo da se anulira vođstvo Atletik Bilbaoa u Madridu, odakle su gosti odneli bod - 1:1.

Portugalac je pred sam kraj utakmice, u 87. minutu, bio u pravo vreme na pravom mestu i šut Luke Modriča "štiklom" preusmerio u mrežu gola Baskijaca.

>>> Dmitrović ukrotio Espanjol, Eibar iz jedinog šuta na gol došao do pobede! (VIDEO)

Real je razočarao navijače, ali je ostao usamljen na trećem mestu pošto je Valensija ranije danas ostala "kratkih rukava" porazom od 2:1 protiv Hetafea na "Mestalji".

Bilbao je, uz Levante, tim sa najviše nerešenih rezultata ove sezone, čak 13, a Injaki Vilijams je bio strelac gola u Madridu za vođstvo koje su gosti čuvali sve do trenutka kada je Portugalac spretnom reakcijom režirao "podelu plena".

Atletik je 13. na tabeli, daleko od bilo kakve priče o Evropi, ali što je u ovom trenutku najvažnije za ovaj klub, na sigurnom odstojanju od najugroženijih timova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA