Igrač Čuke koji je iznenadio odbranu Partizana poručuje: Sve pada u vodu, ako ih ne nadigramo u nedelju!

Nema sumnje da je Nemanja Belaković u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana odigrao najbolju utakmicu u dresu Čukaričkog

  • 6

Krilni napadač Čukaričkog Nemanja Belaković je tokom svih 80 minuta (zamenio ga Petar Milić) pravio velike probleme po desnoj strani gostujuće odbrane (gde se nalazio Miroslav Vulićević), a sjajnu partiju je krunisao sa dve asistencije. Prvu za Asmira Kajevića u 40. minutu, zatim za Petra Bojića u 53. minutu.

>>> Đukić odbio SMS izmenu: Uprava Partizana mu tokom meča slala poruke da menja Vulićevića

- Sigurno da mi je drago što je moja najbolja partija u dresu Čuke došla u ovom trenutku, u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni. Pogotovo i posle svega što se dogodilo u prošlom meču protiv Partizana. Ekipa je sada pokazala da ima karakter i ponosan sam na saigrače - rekao je Belaković koji je otkrio da igrači nisu bili nezadovoljni ni posle 2:2 na poluvremenu:

- Možda je samo tako delovalo. Bilo je razloga za zadovoljstvo na poluvremenu zbog igre koju smo pružili, iako rezultat nije bio toliko dobar kao pomenuta igra. Mada, sve pada u vodu ako u nedelju ne ponovimo igru od srede. Živimo u zemlji u kojoj se uspeh brzo zaboravlja.

Nije loš ovaj mali? Miroslav Vulićević (desno) i Bojan Ostojić Foto: Marko Todorović

Belaković je protiv Partizana imao nešto drugačiju ulogu s obzirom na to da je Miroslav Bogosavac s leve strane često ulazio u sredinu i remetio planove gostujućeg napada.

- Priznajem da mi je prijala ta uloga u timu, pošto sam imao puno prostora za kontranapad. A upravo taj kontranapad mi je najviše odgovarao. Moram da pomenem i tu levu nogu koja je napokon proradila. Dešnjak sam, a Lalatović na svakom treningu traži od mene da radim na levici i, eto, taj rad se isplatio - istakao je naš fudbaler.

Osvrnuo se Belaković i na detalj iz nadoknade vremena kada je su Luka Stojanović i Ognjen Mudrinski iskoristili kiks Slobodana Uroševića i obezbedili četvrti gol za Čuku.

- To je detalj koji može da odluči polufinale. Iskreno, bio sam u šoku kada se sve to dogodilo, ali i Bog nas je nagradio za odličnu utakmicu - jasan je Belaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    19. april 2018 | 17:52

    Tesko je nadigrati 11 igraca plus 3 sudije i tri publike koje ce vrsiti pritisak na iste,jos ako vam iskljuce 2-3 igraca tesko i remi da izvucete.

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    19. april 2018 | 16:39

    Лако је њих надиграти. Треба надиграти судије, толико пута доказаних им пријатеља.

  • Skorpion

    19. april 2018 | 17:44

    Samo opusteno, mozete vi i bolje a oni ne, neka pukne petarda u nedelju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA