≫ 

Ivanović razbio Nišlije i odložio Zvezdinu proslavu titule! (VIDEO)

Crno-beli u Humskoj pobedili Radnički iz Niša iako su gosti vodili

  • 21

Fudbaleri Partizana uspeli su da preokrenu meč posle početnog vođstva Radničkog iz Niša i pobedom od 3:1, u okviru 33. kola plej ofa Superlige Srbije, odlože proslavu titule Crvene zvezde, koja bi se neminovno desila da su crno-beli izgubili.

>>>Dragan Đurić odgovorio Vuletiću i objašnjava dugove Partizana: On je štetočina kluba, mora da ustane kada čuje moje ime!

Igrači obe ekipe otvoreno su ušli u meč na stadionu u Humskoj. Posle početnog ispitivanja snaga, i kraćeg prekida zbog sudara Lalatovića i Zdjelara, usledio je početni šok za domaćina. Posle sjajno izvedenog kornera Nišlija, najbolje se snašao Pavkov koji je glavom uspeo da zatrese mrežu crno-belih za početno vođstvo.

Ipak, slavlje gostiju trajalo je samo 3 minuta jer je Đorđe Ivanović odlično reagovao na asistenciju Pantića. Njegov prvi udarac odbranio je golman Nišlija, da bi iz drugog pokušaja uspeo da zatrese mrežu i ekspresno izjednači rezultat.

Do kraja prvog dela igre, crno-beli pokušavali su na sve načine da probiju odbranu Radničkog koji je prekidima sekao igru protivnika i čekao svoju šansu iz kontranapada. Takav način igre im se obio o glavu, a novi gol Partizana usledio je posle uigrane kombinacije Tošića i Ivanovića. Tada je sevnula levica pod prečku nišlija, a strelac je ponovo Đorđe Ivanović.

Početak prvog poluvremena počeo je bolje po Nišlije, koji su pre svega, preko drugog najboljeg strelca Superlige, Pavkova, pokušali da izjednače. Već u prvim minutima nastavka, lopta je u petercu stigla, upravo, do Pavkova koji je šutirao izuzetno jako ali neprecizno, preko prečke.

Od tog momenta obe ekipe ponovo su zaigrale mnogo otvorenije, a Ivanović ovoga puta našao se u ulozi asistenta. Pronašao je rupu u odbrani gostiju i loptu prosledio do Zorana Tošića koji postiže treći gol na meču za Partizan u 57. minutu.

Do kraja, važno je istaći da je najbolji pojedinac meča Đorđe Ivanović propustio dve izgledne šanse za het-trik, a oba puta kada je izašao sam ispred golmana Šaranova, čuvar mreže Nišlija bio je uspešniji.

S obzirom na to da je Partizam dobio ovaj meč, Crvena zvezda će u nedelju protiv Napretka od 16 sati,  morati da pobedi i tako matematički obezbedi titulu.

PARTIZAN (4-4-2): Jovičić - N.R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov, Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ivanović, Ožegović.

Rezerve: Popović, Vulićević, Urošević, Janković, Ilić, Suma, Jovanović.

RADNIČKI: Šaranov, Aksentiojević, Petrović, Simunović, N. Stanković, Mićić, Lalatović, Mrkić, Stojanović, Babić, Pavkov.

Rezerve: Živković, Mijailović, S. Stojanović, Stanisavljević, Jovanović, Ćirković, Krstić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    26. april 2018 | 20:03

    Partizan bezobrazno pokraden od strane sudija u nadoknadi vremena. Dva nepostojeca ofsajda, cista dva gola. Ko, bre, delegira ove sudije, ovo je stvarno neverovatno. Hocemo da se oglasi onaj borac za regularnost takmicenja, da cujemo samo sta bi to rekao. Fudbal u Srbiji definitivno treba ukinuti i onda ga praviti od temelja.

  • Anica

    26. april 2018 | 21:53

    Znaci ne mogu da verujem da drzi Ozegovica u igri 67 minuta a on veze nema. I ubacuje penzionera Ilica umesto njega a mali Jovanovic dobija sansu 3 min. Decko koji je zeljan igre I dokazivanja nikako da dobije sansu a ubedjen sam da je mali vrh.

  • PEXON

    26. april 2018 | 19:56

    Dzaba pobeda.Zvezda sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA