Đukić pred Vojvodinu: Protiv nas i Zvezde svi žele da odigraju utakmicu života!

Trener Partizana najavio utakmicu protiv Novosađana

  • 8

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je cilj crno-belih da pobede Vojvodinu u Novom Sadu, za koju kaže da će imati pregršt motiva.

- U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Trener crno-beli je rekao da u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Ðerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata.

Ðukić je rekao i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali sa ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus.

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene.

Miroslav Đukić Foto: A. Nalbantjan

- Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba, jer znaju da su te ukakmice dobro praćene i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe - rekao je Ðukić.

On je naveo da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za crno-bele, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti.

- Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine - rekao je Ðukić.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u ndelju od 18:30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    28. april 2018 | 19:09

    E moj Djukicu, ko da si jeo bunjike...cuj ceka kiks Zvezde, ko da je razlika 1 bod a ne 9...

  • Pdjoni

    28. april 2018 | 18:43

    Aman covece moze li jednom kod tebe i Pantica bez Zvezde ?

  • Nscz

    29. april 2018 | 07:42

    Ovaj mora Zvezdu da pomene svaki put... aj Djukicu sa nama pevaj... ‘jos jedna pobeda i titulaaaaa’ i opet ti si prva postalaaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA