Četiri evropska kluba žele Bojana Ostojića: Štoper Partizana pred odlaskom iz Humske (VIDEO)

Iskusni defanzivac crno-belih ima ponude da na leto napusti Srbiju

  • 8

Titula je odavno izgubljena (za vikend je to bilo i zvanično), finale Kupa je jednom nogom već izmaklo, te otuda i ne čudi što je ova sezona fudbalera Partizana za zaborav. Uprkos tome što su crno-beli prezimeli u Ligi Evrope...

Jedan od glavnih ''krivaca'' za to definitivno je i Bojan Ostojić, odnosno povreda koja ga je odvojila sa terena skoro čitavu prolećnu polusezonu.

Taj njegov izostanak se i te kako video na terenu, pošto je odbrana crno-belih izgledala kao neka ''raštimovana banda.''

Međutim, iako je od decembra 2017. zabeležio samo dva nastupa (izašao na poluvremenu protiv Rada zbog povrede), pojedini evrospki klubovi nisu zaboravili šta je sve Ostojić uradio za Partizan u prethodnom periodu.

Bojan Ostojić na meču protiv Vojvodine Foto: Marko Todorović

Prema saznanjima Telegrafa, defanzivac crno-belih već sada ima ponude četiri kluba da na leto nastavi karijeru. U pitanju su ekipe iz Francuske, Turske, Rusije i Kipra.

Ostojić ugovor sa Partizanom ima na još jednu sezonu, ali se prethodnih dana moglo čuti da je u grupi igrača koji će napustiti Humsku.

On je i letos imao ponude iz Francuske i Turske, kao i na zimu 2017. godine. Ipak, odlučio je da ostane u Partizanu na molbu tadašnjeg trenera Marka Nikolića.

Bojan Ostojić na meču protiv Rada Foto: MN Press

To se ispostavilo kao pravi potez, pošto je Ostojić bio jedan od najzaslužnijih za duplu krunu crno-belih prethodne sezone.

Nije izgubio nijedan večiti derbi, a igrao ih je ukupno pet, uvršten je u idealnu postavu Super lige, a nosio je i kapitensku traku crno-belih.

>>> Partizan definitivno izgubio bitku za prioritetno pojačanje: Sada samo veliki povratnik u Humskoj može to da ispravi! (FOTO)

Odigrao je ove sezone ukupno 18 utakmica za crno-bele koji su doživeli samo dva poraza u tom periodu. Zanimljivo, Partizan je prošle sezone na 24 meča koliko je Ostojić igrao izgubio samo jednom.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA