Loše vesti iz Humske: Partizan značajno oslabljen u revanšu polufinala Kupa

Vladimir Stojković ne može da pomogne saigračima protiv "Brđana"

  • 0

Partizan u sredu igra jedan od najvažnijih mečeva u sezoni - revanš polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim (Humska, 20 časova), gotovo sigurno lišen pomoći prvog golmana Vladimira Stojkovića, saznaje Telegraf.rs.

Nadali su se u taboru crno-belih da će, pored očajnog rezultata iz prve utakmice (4:2), bar breme povreda biti lakše i da će moći da računaju na Stojkovića među stativama, jer tim sa njim i bez njega nije isti, ali vesti iz

tabora kluba iz Humske nisu nimalo ohrabrujuće, štaviše...

>>> Kosanović udario po Zvezdi i Partizanu: Sa njima je lako igrati kad su uslovi za sve isti

Naime, Stojković još uvek nije u mogućnosti ni da trenira sa ekipom, jer je usled udarca dugo imao veliki otok na butnom mišiću. A, kako se radilo o rupturi drugog stepena, bio bi jednostavno preveliki rizik od obnavljanja povrede i za Partizan, ali i za reprezentaciju Srbije, čiji je čuvar mreže takođe prvi izbor i standardni član “orlova”.

Stojković uz pomoć lekara izlazi sa terena na utakmici sa Čukaričkim Foto: MN Press
Duel sa Napretkom posmatrao je sa atletske staze Foto: MN Press

Svaka nova nevolja u vezi sa pomenutom povredom, značila bi oproštaj od predstojećeg Svetskog prvenstva u Rusiji i toga su i u Humskoj veoma dobro svesni. Otuda je odlučeno da Stojković u utorak izađe na teren čisto da bi potvrdio procenu lekarskog tima, koji ne želi da ga izlaže dodatnom naporu.

Podsetimo, Stojković se povredio 22. marta, u prvenstvenom meču sa Čukaričkim, pošto se u 72. minutu sudario sa saigračem Markom Jevtovićem. Bilo je bojazni da se radi o povredi kolena, međutim, snimak magnetnom rezonancom je pokazao da je stradao mišić i da golmana očekuje dvonedeljna pauza. Ipak, odužilo se i preko procene, pa će u sredu na gol ponovo mladi Marko Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA