Ibrahimović zamalo slomio gol: Stativa se još uvek trese! (VIDEO)

Ibrakadabra privlači pažnju gde god da se pojavi

  • 3
Ibrahimovićem razorni slobodnjak; Printscreen: Instagram/433

Fudbaler LA Galaksija Zlatan Ibrahimović izveo je slobodan udarac koji će navijači ali i stativa, koja još uvek podrhtava, dobro upamtiti.

>>>Šef je svuda! Prijović veličao Savidisa, vlasnik PAOK-a napravio ludnicu u Solunu (FOTO)

Jedan od najboljih napadača sveta brzo je postao "glavna faca" kako u svom klubu, tako i u Americi. Svojim igrama i potezima izaziva divljenje skoro na svakom susretu pa je tako bilo i protiv Dalasa.

Izveo je slobodnjak pogodio stativu posle koje je poskočio ceo stadion jer je od siline udarca cela konstrukcija gola "zaigrala" i delovalo je da će pući.

 
Zlataaaaaaaan! 💥 RIP goal post 💀⚰️ @mlsA post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

Ovoga puta, njegov tim je poražen sa 3:2, a posle ovog neiskorišćenog slobodnjaka"žal" za promašejem je još veći. Ipak, ovo je svakko potez o kojem će se pričati i koji vredi pogledati nekoliko puta.

 
#PrayForTheGoalPost 🙏 @iamzlatanibrahimovic @mlsA post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    13. maj 2018 | 17:07

    Bolje da se napise neka rec o istom kako se krio po Parizu kada su mu doveli bolesno dete 10 god starosti Hajrudina koji je bolovao od neizlecive bolesti a kojem je poslednja zelja bila da se licno susretne sa ibrahimovicem, sto je on vesto izbegao ne igrajuci tu utakmicu i krijuci se po Parizu 3 dana dok je mali tamo boravio sa majkom da bi ga upoznao. Nakon povratka u Sarajevo posle par dana decak je izgubio bitku sa bolescu a jedina zelja malog fudbalera i velikog coveka lavljeg srca ostala je ne ostvarena. Toliko o ovom sto trese stative od '' stiropora ''.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA