≫ 

Drugovi sudije, neka odluka padne na terenu! Rad pozvao sudijsku komisiju na regularnost!

Radov apel FSS-u da poslednje kolo bude regularno u borbi za opstanak u Superligi

  • 3

Fudbalski klub Rad uputio je danas javni poziv Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da za utakmicu poslednjeg kola plej-auta protiv Javora delegira arbitra koji neće uticati ko će ispasti iz elitnog ranga.

>>>FSS oštro reagovao zbog zabrane Zvezdi da igra na Kosovu!

Apel ekipe sa Banjice stigao je nakon skandalaloznog suđenja Srđana bradovića na utakmici Spartak - Radnički Niš, posebno zbog načina na koji je dosudio drugi penal za Subotičane.

>>> Top 5 bisera sudije Obradovića: Da li je realno da još uvek sudi posle ovih odluka?

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić (u srtedini) i njegova ekipa se zagreva pred meč Foto: Marko Todorović

- Kao fudbalska sredina koja je oduvek afirmisala prave fudbalske vrednosti i iznedrila poštovane ambasadore naše države u najvažnijem sportu na planeti, apelujemo na Sudijsku komisiju da u poslednjem kolu, u utakmici Javora i Rada, delegira sudije koje neće svojim odlukama uticati na konačan rezultat meča, nego isključivo da učinak 11 na 11 fudbalera bude odlučujući faktor ko će u niži rang, a ko će i naredne godine biti član fudbalske elite Srbije - navodi se u saopštenju Rada.

>>>Krstajić želi da vodi Sašu Ilića na Mundijal!

Kako se ističe sa Banjice, verujući u iskrenost, čestitost i ispravnost u delegiranju delilaca pravde za meč poslednjeg kola u Ivanjici, kao i u sudijske odluke koje neće privilegovati nijedan tim, ekipa će se fokusirati isključivo na zeleni teren i spremnost da kroz vitešku igru i zalaganje svakog igrača, ostvari rezultat koji će omogućiti da i sledeće sezone bude člani istog ranga takmičenja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    14. maj 2018 | 16:51

    Rad trazi regularnost. Jel to neki vic? Oni na neverovatan nacin opstaju u ligi vec dugo godina, neke cudne serije pobeda u poslednjim kolima. Ne brinite, ispasce oni koji igraju posteno kao i do sada, Sloboda, Metalac, Radnicki....

  • Uf cerak

    14. maj 2018 | 14:08

    Koliko puta rade zbog tebe sam patio koliko puta rade zivot si mi skratio i pored svega toga beskrajno te volimo za tvoju dobru igru bogu mi se molimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA