Posle svih informacija koje su se pojavile, da li su ovo 23 fudbalera koje će Krstajić voditi na Mundijal?

Konačan spisak Orlova se očekuje u narednih 10 dana, ali neke stvari su i te kako poznate

  • 38

Koga će Mladen Krstajić povesti u Rusiju - pitanje je koje se poslednjih nekoliko dana po glavama vrzma većini ljubitelja fudbala u Srbiji!

Pogotovo što su većina svetskih selektora u poslednjih nekoliko dana objavili šire, a većinom i konačne spiskove igrača koje vode na Mundijal.

Krstajić još nije, a njegova konačna odluka očekuje se u narednih nekoliko dana. Sasvim sigurno do 28. maja i početka priprema Orlova. Međutim, već su procurile pojedine informacije oko sastava Srbije. Što zvanične, što nezvanične.

Tako je Benfika ''slučajno'' otkrila da Ljubomir Fejsa neće biti na spisku, dok se tamo nalazi Andrija Živković. Zatim je Nemanja Pejčinović ruskim medijima izjavio da neće biti na SP, pošto ga iz FSS niko nije zvao.

One nezvanične informacije su vrlo zanimljive i barataju sa velikim brojem imena. Mi smo pokušali da ih ''upakujemo'' na jedno mesto, odnosno na potencijalni spisak fudbalera koji su viđeni u avionu za Rusiju.

Da krenemo...

Reprezentativci Srbije na meču protiv Gruzije Foto: Vladimir Milovanović

Krstajić na golmanskim pozicijama neće imati nikakvih dilema u na SP će putovati Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Marko Dmitrović. Aleksandar Jovanović se takođe nalazi u sjajnoj formi, ali mesta ima samo za trojicu.

Antonio Rukavina, Dušan Basta, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Jagoš Vuković i Aleksandar Kolarov bi trebalo da predstavljaju odbranu Srbije u Rusiji, dok je najveća gužva u veznom redu.

A tamo ćemo imati: Nemanju Matića, Luku Milivojevića, Adema Ljajića, Dušana Tadića, Filipa Kostića, Andriju Živkovića, Sergeja Milinkovića Savića, Nemanju Radonjića, Marka Grujića i Mijata Gaćinovića.

Napad je rezervisan za Aleksandra Mitrovića, Aleksandra Prijovića i Luku Jovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DV

    17. maj 2018 | 14:22

    Kakav bre radonjic i grujic pa grujic ne igra ni za rezerve liverpula, zna se ko sastavlja spisak zvezda i kokeza a krstajic je tu samo poltron obican, ne da cu navijati za Kostariku i brata Navasa nego ce sve da pršti

  • SP

    17. maj 2018 | 17:05

    Sve, sve ali Radonjić ??? Neko bude potencijal ceo život, ali on je igrao na mahove, nije ni jednu tekmu odigrao na reprezentativnom nivou a tek dve da veže ... nije on sazreo još, što ne znači da neće ali ...

  • Petar

    17. maj 2018 | 14:48

    Lepo Krstajicu, zato si i dovedan da u repku ubacis Radonjica i Grujica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA