≫ 

Le Talek odbio milion iz Ljutice Bogdana, opcija Monpelje!

Francuz želi da nastavi karijeru u nekom drugom klubu

  • 22

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek odbio je da produži saradnju sa novim šampionom Srbije, što je čelnike kluba prinudilo da potraže novo rešenje - Slobodana Medojevića.

>>>Partizan se poigrao pred Kup, Nišlije idu u Evropu, Voša demolirala Čuku sa 6:1! (VIDEO)

Kako prenosi Žurnal, Francuz je imao poslednje razgovore sa rukuvodstvom crveno-belih i odbio ponudu od milion evra za dve sezone na stadionu Rajko Mitić

VIDEO: Svlačionica Zvezde posle osvojene titule

Jedan od najboljih igrača Zvezde, prema pisanju ovog lista, ima ponudu Monpeljea, kao i par klubova iz Turske i Rusije. S obzirom na činjenicu da je Zvezda ostala sa Vujadinom Savićem i Srđanom Babićem, koji igraju na poziciji štopera, novo pojačanje u zadnjem redu je neophodno. Naročito jer se očekuje da klub napusti i Abraham Frimpong.

Pregovori sa Medojevićem, koji nastupa za Darmštat, su u toku, a glavna tema je visina obeštećenja. Takođe, kao zamena za Le Taleka se pominje i Nemanja Milunović, kojem ugovor sa BATE Borisovim ističe 31. decembra ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tisljer 036

    18. maj 2018 | 09:56

    Hvala. I srećno...

  • Munze

    18. maj 2018 | 13:59

    Hvala ljudino na zalaganju i to sto si kao stranac ginuo za svaku loptu,nek ti je srecno u daljoj karijeri i nek te povrede zaobidju!!!

  • Djordje

    18. maj 2018 | 11:50

    Ako covek zeli vise para, to je sasvim u redu, da se ne lazemo koji jos fudbaler nece pare nego igra iz ljubavi? Le Talek je vec dve godine ovde i sasvim korektno je odradio svoj posao i uopste ne zalim sto ide, sigurno ima jos mnogo dobrih igraca koji se mogu dovesti na tu poziciji ako ne i boljih od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA