≫ 

Adrenalinska vožnja Zvezdinog tandema: Milijaš i Srnić seli na motor posle filmskog bega iz zapaljenog autobusa (VIDEO)

Za razliku od trenera Milojevića, Zvezdini igrači imali brži transport do Kalemegdana

  • 8

Autobus koji je prevozio igrače i stručni štab Zvezde sa stadiona zapalio se usled prekomerne upotrebe pirotehnike fudbalera, koji su, kao u filmovima, poiskakali na ulicu kod Autokomande, pa su morali da se snalaze za dalji put.

Fudbaleri su potom sa bezbedne udaljenosti posmatrali kako njihovo šampionsko vozilo guta vatra, a onda su se uputili ka Kalemegdanu na proslavu sa navijačima.

>>> Borjan sa "Pobednika" vodio navijanje: Kalemegdan je spektakularno goreo u noći šampionskog slavlja crveno-belih (VIDEO) (FOTO)

Zatekli smo u subotu uveče trenera Milojevića i Slavoljuba Srnića blizu mesta gde su vatrogasci gasili požar, bili su zatečeni zbog nemilog događaja, koji, naravno, nije uticao na raspoloženje crveno-bele šampionske družine.

I dok su pojedini igrači u automobilima prevalili put do Kalemegdana, Srnić se snašao za praktičniji prevoz do tvrđave: jedan od navijača primetio ga je u gomili i povezao što je i zabeležio telefonom.

Ali, nije bio jedini na dvotočkašu.

Pomenutom dvojcu pridružio se Nenad Milijaš, koji je, za razliku od mlađeg saigrača, u skladu sa saobraćajnim zakonom, imao kacigu na glavi.

Pogledajte ludu vožnju zvezdaša na ulicama Beograda.

Pogledajte vatromet u režiji Zvezdinih navijača kod "Pobednika" na Kalemegdanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    20. maj 2018 | 14:54

    Jer za iste na vaze zakoni o saobracaju kao za ostale ucesnike? Sta su radili pripadnici saobracajne policije? Ovo je samo jedna od slika naseg zakonodavstva.

  • Koje ime

    20. maj 2018 | 17:48

    Beze sa titanika koji tone. Zadovoljnih lica i kao ostvarili nesto za svoj narod. Idite svi kod cike Matica da vam objasni neke stvari. Da pare nisu nista, treba biti covek. Prvi pobegli od svojih navijaca!!! Ma ko j... navijace mi smo klasa. Bruka

  • marko

    20. maj 2018 | 19:29

    nek vas sibaju kompleksi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA