Ronalda saigrači šikanirali u svlačionici tokom slavlja, a Ramos i Modrić su imali posebno lud pozdrav (VIDEO)

Real Madrid je objavio snimak slavlja iz svlačionice posle 13. titule prvaka Evrope, gde je posebno dominirao kapiten tima

  • 0

Geret Bejl je bio junak finala Lige šampiona, ali čovek iz senke koji je odradio onaj "najprljaviji" posao, bio je kapiten Serhio Ramos.

Prvo je, (namerno ili ne, procenite sami), povredio najboljeg igrača Liverpula Mohameda Salaha već u 28. minutu i promenio tok utakmice, a takođe je pred prvi gol Reala poremetio i nokautirao golmana Crvenih Lorisa Karijusa, koji je ubrzo zatim napravio strašan kiks.

Na sve to, bio je neprelazan i fenomenalan u odbrani gola Kraljevskog kluba i pokazao da je "čovek-trofej" i verovatno ključni igrač Reala u protekloj deceniji, i pored brojnih drugih skupih zvezda.

Da je pravi kapiten, pokazao je odmah posle finala, kada je žestoko kritikovao Kristijana Ronalda zbog izjave da odlazi iz Reala.

Marka prenosi i da je bio besan na njega u svlačionici, uz ostale saigrače, jer to nije bio momenat za izjavu poput te, ma koliko Portugalac bio nezadovoljan trenutno.

I sam Ronaldo je na jednom snimku koji je objavio Real bio izuzetno neraspoložen dok ulazi u svlačionicu, iako je samo nekoliko minuta ranije osvojio svoj 5. trofej Lige šampiona, dok su svi ostali bili izuzetno razdragani.

>>> Ronaldo posle 5. titule predložio da Liga šampiona promeni ime

Real je objavio i kako je izgledala sama proslava nakon što su se vratili u svlačionicu po preuzimanju "ušatog", kada je Ramos s peharom i mrežicom od gola oko vrata ušao u svlačionicu. On je išao redom od igrača do igrača i pozdravljao se s njim.

Ipak, sa jedinim se posebno pozdravio i očigledno je da s njim ima poseban odnos. U pitanju je Luka Modrić, koji se sa njim pozdravio uz svojevrstan ples, a zatim i srdačan zagrljaj.

Zanimljivo, Ronalda ni u jednom momentu nije bilo u kadru u tom snimku koji je objavljen. Verovatno i zbog toga što su ga saigrači žestoko kritikovali zbog izjave kojoj nije bilo mesto odmah po završetku meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA