Kad je Ronaldo uzeo mikrofon na dočeku, navijači Reala su počeli da zvižde, a onda ih je bacio u trans urlikom (VIDEO)

Da li je ovo pokazatelj da su "ratne sekire zakopane" i da se Portugalac predomislio oko odlaska iz Madrida

  • 0

Fudbaleri Real Madrida vratili su se iz Kijeva u prestonicu Španije sa 13. peharom Lige šampiona u svojoj istoriji. Na centralnom trgu ispred gradske skupštine ih je dočekalo stotine hiljada navijača.

U centru pažnje, kao i uvek, bio je Kristijano Ronaldo, čije su reči svi željno čekali nakon izjave kojom je najavio odlazak iz Reala.

>>> Ronalda saigrači šikanirali u svlačionici tokom slavlja, a Ramos i Modrić su imali posebno lud pozdrav (VIDEO)

Međutim, ovoga puta je Ronaldo bio znatno raspoloženiji. Smejao se, grlio saigrače, a čak se i obratio okupljenim navijačima sa balkona.

- Zdravo, dobar dan! Hvala vam što ste ovde ovog kasnog popodneva. Kao što znate, ovo je bio nezaboravan trenutak za ovu ekipu. I svi zajedno smo uradili spektakularan posao. Ušli smo u istoriju. Hvala vam svima, uvek nas podržavate. Mnogo smo srećni, hvala - rekao je Ronaldo, a zatim glasno uzviknuo čuveni poklič navijača Reala "Hala Madrid" (Napred Madrid).

Navijači su to oduševljeno pozdravili, iako je na početku, kada je Ronaldo uzeo mikrofon u ruke bilo i dosta zvižduka iz publike, očigledno nezadovoljnih navijača zbog njegove izjave da bi mogao da napusti Real.

VIDEO: Duško Tošić pred Mundijal: Imamo dobre igrače, bitno je da smo zdravi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA