≫ 

Marko Nikolić sa Videotonom osvojio prvenstvo Mađarske!

Videoton je stigao do treće titule, prve od 2015. godine

  • 12

Videoton koji sa klupe predvodi srpski trener Marko Nikolić osvojio je titulu šampiona Mađarske pošto je njegov tim pobedio Honved 2:0 u pretposlednjem kolu šampionata Mađarske. 

>>>Mažić dominirao u finalu i ukrotio Ronalda, sad finale Mundijala nije daleko: Ove 3 stvari iz Kijeva mogu mu doneti krunu karijere u Rusiji (VIDEO)

Nekadašnji trener crno-belih ovim trijumfom osvojio je treći trofej u karijeri, pošto je pre toga osvojio duplu krunu sa Partizanom.

Za tim koji sada predvodi golove su postigli prvo Šćepović u 27. minutu, da bi konačnih 2:0 postavio Boban Nikolov u 80. minutu. Takođe, na ovom meču pored Stefana, nastupio je je i njegov brat Marko Šćepović, baš kao i Danko Lazović, koji je iz igre izašao posle pobedonosnog pogotka Nikolova.

Videoton je kolo pre kraja prvenstva zadržao tri boda u odnosu na drugoplasirani Ferencvaroš i poslednji je tim koji se kvalifikovao za prvo pretkolo Lige šampiona. Mađarski tim će biti povlašćen na žrebu zakazanom za 19. jun, zajedno sa prvacima još 15 zemalja, među kojima je i Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA