≫ 

Dejan Stanković iz Telegrafa poslao poruku Orlovima, setio se suza protiv Australije i otkrio kako bi Murinjo vodio Srbiju! (VIDEO)

Emocije su navirale kako su se iza Dekija na ekranu pojavljivale fotografije iz slavnih dana

  • 11

Legenda srpskog fudbala Dejan Stanković bio je gost u studiju Telegrafa uoči mundijalske groznice, a reči je bilo o svemu iz bogate karijere našeg asa koji je obeležio eru u srpskom i italijanskom fudbalu.

On će biti uz reprezentativce na Mundijalu protiv Kostarike, ali i tokom pripremnog perioda, u tandemu sa Sašom Ilićem.

Deki u razgovoru sa Aleksandrom Jovanovićem - evocirao je uspomene na Zvezdin vozić u večitom derbiju Foto: Marko Jovanović

- Cela je nacija reprezentacija, ja stvarno u to verujem. Kad je krenulo ovo da se stvara, posle prve utakmice u kvalifikacijama rekao sam da 99 posto idemo na Mundijal.

Hajde da podržimo Krstajića i Orlove! Foto: Marko Jovanović

- Nisam onaj koji će da kaže, 'verujem, daj idemo svi, 'ajde da izginemo'. Ne, hajde da napravimo nešto. Hajde da ih zaštitimo, da im ne sudimo previše i prerano. Hajde da prođe Svetsko, pa ćemo da sudimo.

Uz osmeh do uspeha na Mundijalu! Foto: Marko Jovanović

Deki je otkrio i kako bi tim Orlova izgledao kada bi selektor bio Žoze Murinjo, zašto je odustao od trenerske karijere, kako je nastao čuveni Zvezdin "vozić" u derbiju, šta bi sve menjao za reprizu čuvenog susreta sa Australijom na Mundijalu 2010.

Iskreno je govorio o tome zašto smatra dobrim da se status "Zvezdine zvezde" ne dodeljuje nikome, a bilo je reči i o Dekijevom kampu za dečake koji tek hoće da naprave velike fudbalske korake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza zemunac

    31. maj 2018 | 19:48

    Na žalost,mislim da nećemo ništa postići.Fudbaleri će čuvati noge zbog svojih ugovora i obaveze prema svojim klubovima.Nadam se da grešim.

  • Darko

    31. maj 2018 | 16:27

    Dejo majstore

  • Al jazeera

    31. maj 2018 | 16:24

    Deki legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA