≫ 

Novi napadač Partizana postigao golčinu u dresu reprezentacije (VIDEO)

Rikardo Gomeš na terenu proveo 80.minuta, zatresao mrežu i pomogao Zelenortskim ostrvima da pobede Alžir u gostima

  • 9

Raduju se navijači Partizana dolasku novog napadača Rikarda Gomeša u redove crno-belih, a tokom prošle noći su svakako mogli da se uvere da momak sa Zelenortskih ostrva nije bio slučajno tako dugo na radaru sportskog sektora i nije tek tako odlučeno da se baš on kupi u "moru" ponuđenih napadača.

Pomenuta selekcija je gostovala Alžiru, slavila sa 3:2 u prijateljskom meču, u kome je važnu ulogu imao i novi fudbaler tima iz Humske, postigavši sjajan gol u prvom poluvremenu.

Gomeš je na terenu proveo 80. minuta, a zatim se svoje mesto ustupio Alvinu Fortesu. Pre toga je imao veliki uticaj na igru svog tima, kome je doneo izjednačenje (1:1) i omogućio da se Zelenortska ostrva vrate u meč, kasnije i naprave potpuni preokret.

Igrao se 14. minut, pas ka Gomešu je uputio Rajan Mendeš, fudbaler turskog Konjaspora, a napadač se već u prijemu lopte brzo okrenuo i sa 20-tak metara snažnim udarcem pogodio levi, gornji ugao gola.

Inače, u Partizanu očekuju dolazak Rikarda Gomeša u utorak ili sredu, posle čega će biti obavljeni lekarski pregledi, potpisan ugovor, a zatim i obavljeno predstavljanje novog napadača javnosti.

VIDEO: Partizan uz vatromet podigao pehar Kupa

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA