Luka Ilić se raspakao, a zbog izjave posle pobede nad Partizanom će zauvek ostati u srcu Delija (VIDEO)

Posebno emotivno je kraj meča u Zemunelu dočekao prvotimac crveno-belih koji ovog leta napušta Marakanu

  • 0

Omladinci Crvene zvezde napravili su neverovatan preokret na večitom derbiju koji je odlučivao za titulu i došli su do pobede od 4:3, iako su na poluvremenu gubili sa 3:0. I jedan od prvotimaca Zvezde, Luka Ilić, igrao je za omladince Zvezde, jer je želeo da se oprosti titulom sa saigračima iz svoje generacije.

>>> Pogledajte gol koji je Zvezdi doneo titulu i koji ulazi u istoriju omladinskog fudbala: Neverovatno kako je lopta ušla u mrežu posle dve stative (VIDEO)

Fudbaler Mančester Sitija, koji ovog leta napušta Marakanu, posebno je emotivno dočekao kraj meča, gde se rasplakao posle izjave. Istakao je da nikada u karijeri nije izgubio večiti derbi od kako je u Zvezdi, i da je dao poslednji atom snage sa svoje saigrače.

- Nadam se da nisam pogrešio sa odlukom da igram, kao što nisam pogrešio protiv Čukaričkog. Dao sam bukvalno poslednji atom snage ovim momcima, mojim saigračima. Gubili smo 3:0, pokazali smo ko smo i šta smo. U Zvezdi sam 4 godine, igrao sam šest derbija, nikada ga nisam izgubio, ne bih ga izgubio ni danas, prosto i jednostavno - poručio je Luka Ilić, koji se posle toga rasplakao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA