≫ 

Samo kad smo se u Rusiju plasirali, ne moramo više nigde da idemo: Đani Ćurčić o Mundijalu i šansama Srbije!

Bivši igrač Partizana, Kristal Palasa, Boltona specijalni gost na dečijem tuniru na Zlatiboru

  • 3

Saša Đani Ćurčić bivši fudbaler Partizana i nekoliko engleskih timova, gost je na "Kupu prijateljstva evropskih klubova" koji se organizuje na Zlatiboru.

To je bila prilika da se sa Ćurčićem popriča i o predstojećem Mundijalu, šansama Srbije-

- Da sam ja bio selektor reprezentacije Srbije, Irce i Velšane bi dobio sa 5:0. Sve je to očekivano i znao sam da ćemo da odemo u Rusiju, zato što Rusiju i Srbiju vezuje ta bratska veza. Ne moramo više nigde da idemo, samo u Rusiju kad smo se plasirali. I zato svaka čast momcima na tome - kaže Ćurčić.

On je dodao da na Mundijalu očekuje da Srbi budu mangupi i da zgaze sve.

Kad sam bio ovolicki bio sam pravi fudbalski Pablo Pikaso: Saša Ćurčić Foto: Promo

- Švajcarska i Kosta Rika isto spadaju u tu srednju klasu, tako da sve zavisi od naše inspiracije. Mislim da su ovi klinci dovoljno bezobrazni, da su mangupi…

- Vidim da Tadić u Premijer ligi lupa lažnjake Englezima i šalje ih po burek. On je toliko hladnokrvan da imam utisak da Mesi ili Ronaldo stanu ispred njega, da bi on opet uzeo da šmekerski podbode loptu.

- Nek podbada i u Rusiji i on i Matić i ostali… Samo da izgrade jak timski duh. Jer ako imaš pozitivnu svlačionicu, imaš i rezultate. Videli ste Portugal kako je osvojio prošlo Evropsko prvenstvo. Pa na istom tom takmičenju Vels je došao do polufinala. Ej, Vels, imaju jednog igrača, samo Bejla.

- I Island je isto daleko dogurao tada, jer su bili ratnici. I upravo to zajedništvo, taj timski duh je krasio sve te tri ekipe. Zato verujem da ako naši budu ginuli jedni za druge, ako budu kao braća, da mogu daleko da doguraju. Oni imaju talenat, samo moraju da ostanu zajedno - dodao je Ćurčić

Čak 7 godina nije gledao nijednu utakmicu Partizana Foto: Promo

VIDEO Luka Jović: Očekujemo da budemo sve bolji i bolji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    5. jun 2018 | 16:01

    Bravo Đani, svaka ti je na mjestu 👍👏. Pozitivna atmosfera, duh i žrtvovanje, da dišu kao jedan. Navijam za Đanija u Zadrugi 2.

  • Čika Šaban

    5. jun 2018 | 15:54

    Ajd da kažemo da je i on nešto pametno rekao

  • Vlada

    5. jun 2018 | 16:41

    Dozivecemo takvu metlu ,da to nije vidjeno,zivi bili,pa videli,predvidjam potop nase reprezentacije I da selektor Krstajic nikad vise u zovotu nece biti trener!p.s.nije ni do sada nikog vodio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA