≫ 

Radonjić: Možda ga dam Navasu kao Stojkoviću na derbiju!

Krilni napadač se malo našalio tokom razgovora sa medijima gde je govorio o partiji protiv Čilea, ali i onoga šta Orlove očekuje na SP

  • 31

Ako je gledao prijateljski meč između Srbije i Čilea, verujemo da selektor Kostarike Oskar Ramirez nije baš mirno spavao kada je video partiju Nemanje Radonjića protiv šampiona Južne Amerike.

Onim driblingom sredinom prvog poluvremena ponizio je svog čuvara na levoj strani, a selektora Srbije Mladena Krstajića stavio na ''slatke muke'' kada je u pitanju sastav za premijeru na Mundijalu.

- Zadovoljan sam partijom koju sam pružio protiv Čilea s obzirom na to da mi je ovo prva utakmica za A tim od početka. Imao sam taj neki pritisak prvih 15 minuta, dok se nisam malo opustio. Posle toga je sve klizilo i uživao sam u igri. Nadam se da ću da nastavim ovako. Svestan sam da treba još da radim - rekao je Radonjić i dodao:

- Protiv Bolivije moramo da odigramo bolje nego što smo igrali protiv Čilea. Ne poznajem nijednog igrača, ali mislim da su brza i jaka ekipa. Sve su to, ipak, prijateljske utakmice, a mi smo tu da se što bolje spremimo za Kostariku. Najmlađi sam i verovatno ću da budem neki džoker sa klupe.

Ukoliko bude dobio priliku da igra protiv Kostarikanaca i ukoliko bude želeo da postigne gol, moraće da savlada čuvara mreže Reala Kejlora Navasa.

Radonjić u prodoru pored Fernandeza Foto: MN Press

- Šta reći za čoveka koji je osvojio tri uzastopne Lige šampiona? Fenomenalan golman, ali svaki golman ima neke svoje mane. Mislim da možemo da damo gol. Možda čak i kao Stojkoviću u derbiju. Ma neka pređe i preko noge, samo da uđe - kroz osmeh je rekao Radonjić.

Tandem Nišlija u reprezentaciji Foto: Telegraf.rs

Medijima se obratio i Andrija Živković koji je, takođe, igrao protiv Čilea od prvog minuta.

- Protiv Čilea nam je falilo malo više mirnoće u organizaciji igre. To nije baš najbolje štimalo, ali nadam se da ćemo do meča sa Kostarikom to sve uklopiti. Imamo još jedan prijateljski meč sa Bolivijom, idemo na pobedu i da se pokažemo u što boljem svetlu - rekao je Živković i dodao:

- Atmosfera u timu je sjajna. Mi mlađi treba što pre da se uigramo . Ja lično jedna čekam da počne SP i da vidim kako sve to izgleda sa A timom.

VIDEO: Aleksandar Mitrović: Gladan sam golova

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svi na istok

    6. jun 2018 | 17:37

    Ti si jedan obican maneken i nikad te necu voleti makar dao 20 golova u Rusiji

  • Rola

    6. jun 2018 | 17:15

    Radonjic moze dati gol samo kada pogresi inace brz jeste ali znanje u fudbalo nema preveliko jedino sto mize da daje ovakve izjave. Sve je dzaba da nesto vredi igrao bi u nekom evropskom klubua,ovako niko ga nece dibra i Zvezda

  • MikiGrobar GRS

    6. jun 2018 | 20:52

    A ti mislis da ces da igras hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA