≫ 

Real doveo dva nova "Nejmara" za 85 miliona evra: Rodrigo i Vinisijus će biti nove zvezde na Bernabeu (FOTO) (VIDEO)

Trostruku uzastopni prvaci Evrope potpisali su dvojicu bisera brazilskog fudbala

  • 1

U potrazi za dragocenim talentima, sa ciljem da pronađu novog zlatnog dečka, Real Madrid je potpisao ugovore sa dvojicom supertaletnovih brazilskih tinejdžera.

Kraljevski klub se odlučio za dovođenje sedamnaestogodišnjaka - Rodriga Goesa iz Santosa kao i Vinisijusa iz ekipe Flamenga. Obojica igrača plene raskošnim fudbalskim talentom koji je veoma lako uočljiv.

>>>Poznato je ko će izvoditi slobodnjake i penale za Srbiju na Mundijalu!

Upravo je to razlog zbog koga su čelnci Reala izdvojili sumu od ukupno 85 miliona evra za ova dva bisera brazilskog fudbala, jer se nadaju da će barem jedan od njih nalsediti Nejmara u ulozi jednog od najboljih fudbalera na planeti.

Inače, za Madriđane, dovođenje tinejdžerskih fudbalera nije ništa novo. Pre tri godnine potpisali su ugovor sa, tada šesnaestogodišnjim, Norvežaninom Martinom Odegardom za 3.5 miliona evra.

>>>Seksi devojke otpisanih "Orlova" grme na Mikonosu: Krstajić ih je precrtao pred Mundijal, ali one su ih brzo utešile (VIDEO) (FOTO)

Međutim, mlada norveška nada nije, barem za sada, opravdala svoj talenat s obzirom da trenutno nastupa za holandski Herenven za koji je odigrao 24 utakmice i postigao samo dva pogotka.

Da li će sa nekim od dvojice novopridošlih brazilaca imati više sreće, ostaje nam da vidimo u godinama koje dolaze.

Život u Realu se očigledno nastavlja nakon iznenadnog odlaska trofjenog stručnjaka, Zinedina Zidana, sa mesta prvog trenera ekipe, a sve izvesniji je i odlazak Kristijana Ronalda.

Spominje se da će upravo Nejmar biti taj superstar koji će ga naslediti na Santjago Bernabeu.

VIDEO: Kristijano Ronaldo pozdravio Matićevog sina: Video sam da si kao ja

(Tlegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA