Kejn ostaje Pevac do 2024! Totenhem produžio ugovor sa sjajnim napadačem (FOTO) (VIDEO)

Napadač Totenhema i reprezentacije Engleske, Hari Kejn, pordužio ugovor sa londonskim klubom

  • 1

Ono što se nagoveštavalo poslednjih dana po ostrvskim medijima, na veliku radost navijača Totenhema se i obistinilo. Hari Kejn ostaje u klubu do 2024. godine.

Odlični napadač je potpisao novi dugogodišnji ugovor sa londonskim klubom, koji će ga učiniti jednim od najplaćenijih fudbalera na ostrvu. On se obavezao na vernost Sparsima na 6 sezona, u kojim će zarađivati po 200.000 evra nedeljno, odnosno 11.4 miliona evra po sezoni bez bonusa.

Hari Kejn ima dosta razloga da radost nakon potpisivanja novog ugovora FOTO: Tanjug/AP

Kejn je protekle sezone postigao 41 pogodak u svim takmičenjima i obezbedio učešće svom klubu u Ligi šampiona naredne sezone. Nakon ovog produženja saradnje sa Totenhemom, jasno je da od njegovog eventualnog prelaska u redove madridskog Reala neće biti ništa.

>>>Hoću sa Zvezdom u Ligu šampiona: Vrhunski napadač stiže na Marakanu!

Na zvaničnom Tviter profilu Totenhema, postavljen je video koji na zanimljiv način najavljuje ostanak Kejna na navom stadionu Sparsa koji će, kada se završi izgradnja, moći da ugosti 62 hiljade navijača.

>>>Pred Ronaldom su tri opcije za nastavak karijere, a nijedna nije Real!

Inače, "Pevci" su nedavno produžili saradnju i sa prvim trenerom ekipe, Maurisijom Poketinom, a uskoro se očekuje da ugovore produže i ostali njabolji igrači kluba.

Totenhem će odčigledno i naradne sezone predstavljati tim kojeg niko neće smeti da potceni, kako u Permijer ligi tako i u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA