Hrvati se ozbiljno namučili protiv Senegala: Osijek patio, pa ispratio svoje fudbalere u Rusiju (FOTO) (VIDEO)

Reprezentacija Hrvatske pobedom okončala poslednju proveru pred odlazak u na Mundijal u Rusiju

  • 6

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je pred 16.000 navijača u Osijeku, uspela da ostvari pobedu rezultatom 2:1 protiv veoma dobre ekipe Senegala.

Ovo je hrvatskim fudbalerima bila poslednja provera pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Domaći fudbaleri su uz dosta sreće došli do pobede.

Naime, Afrikanci su dominirali većinom susreta, vodili su sa 1:0 pogotkom Sara u 49. minutu i imali su još nekoliko odličnih prilika da dotuku Hrvate, koji u prvih 60 minuta nisu ličili na ekipu koja igra ozbiljan fudbal. 

>>>Real doveo dva nova "Nejmara" za 85 miliona evra: Rodrigo i Vinisijus će biti nove zvezde na Bernabeu (FOTO) (VIDEO)

Najviše je škripalo u odbrani hrvatskog tima, prosto je neverovatno koliko su samo puta pravili greške iskusni hrvatski defanzivci i kako su na kraju primili samo jedan pogodak.

Ivan Perišić je doneo izjednačenje iz slobodnog udarca u 63. minutu nakon što je lopta zakačila jednog od igrača Senegala. Promenu na terenu uneo je napadač Hofenhajma, Andrej Kramarić, nakon čijeg ulaska su Hrvati zaigrali kao preporođeni. 

Svoju odličnu partiju Kramarić je krunisao pogotkom u 76. minutu utakmice. Doduše, lopta mu se srećno odbila na volej, nakon što je prvi šut izblokirao jedan od igrača Senegala.

Da podestimo, reprezentacija Hrvatske će nastupati u grupi D zajedno sa reprezentacijama Argentine, Nigerije i Islanda. Pvi meč na Mundijalu Hrvati igraju protiv reprezentacije Nigerije 16. juna u Kaljiningradu od 21 časova.

VIDEO - Ko je najbolji dribler u taboru Orlova?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    8. jun 2018 | 22:48

    Pa nije Senegal seoska ekipa kao nasa. Videcemo sutra kako ce mo mi proci.

  • Marko

    9. jun 2018 | 08:18

    A neki hrvatima prognoziraju polu finale a ja sam rekao da grupe proci nece, zivi bili pa videli! Oni sem Modrica i Rakitica nemaju nikog, ostali prosek i ako oni stanu kraj, pogotovu sto je i njihov ovaj strucnjak kao nas Krstajic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA