≫ 

Zvezda dobila dve velike ponude: Ako ih prihvati, može skoro da prepolovi dug!

Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić su na meti stranih klubova i rukovodstvu Zvezde će biti teško da ih zadrži na Marakani

  • 21
Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda je na Marakani održala Skupštinu, na kojoj je rukovodstvo kluba iznelo rezultate i podnelo izveštaj iz prethodne sezone.

Zvezdan Terzić je imao izlaganje vezano za finansije i tom prilikom je rekao da je trenutni dug Zvezde prepolovljen u odnosu na period koji je zatekao kada je došao u Zvezdu i da on sada varira između 26 i 29 miliona evra.

Takođe je otkrio i da crveno-beli imaju dve velike ponude za reprezentativca Nemanju Radonjića i najboljeg strelca Aleksandra Pešića, a zajedno dostižu 10 miliona evra.

- Danas, na primer, imamo ponude za Pešića i Radonjića u iznosu od 10 miliona evra, i ako prihvatimo da ih prodamo drastično bismo smanjili ukupan dug ali bismo i oslabili tim pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Plasman u Ligu šampiona bi klubu doneo prihod od preko 20 miliona evra, a plasman u Ligu Evrope više od 10 miliona evra. Treba napraviti balans između investicija, rizika i potencijalnog prihoda. Ovo rukovodstvo je pokazalo da zna da vodi izbalansiranu ekonomsku politiku kluba - naveo je Terzić.

VIDEO: Zvezda predstavila prvo pojačanje za novu sezonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    9. jun 2018 | 20:35

    Radonjicu ce tek cena skociti posle SP.

  • Ja...RS

    9. jun 2018 | 20:31

    Pesic neka ide a Radonjica ostavljajte kako znate.

  • MilanT

    9. jun 2018 | 18:39

    Zar vi grobari ne verujete da Radonjic vredi 10 000 000? Nemojte ga gledati kao zvezdasa. Za koju godinu klicacete mu i vi kad bude igrao za reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA