Ljajić zna kako Srbija treba da igra ako hoće dobar rezultat u Rusiji: Moramo svi zajedno to da radimo VIDEO)

Bio je jedan od najboljih igrača Orlova na poslednjoj pripremnoj utakmici pred Mundijal, a veruje da će se u istom ritmu nastaviti i na prvenstvu

  • 1

Adem Ljajić je bio jedan od najboljih igrača Srbije na poslednjoj pripremnoj utakmici pred Mundijal u Rusiji. Postigao je gol i imao dve asistencije u pobedi nad Bolivijom od 5:1, a nakon utakmice je istakao da je meč odigran sjajno.

- Bilo je savršeno, znali smo svi da je važno da dobijemo ubedljivo, iako protivnik nije bio ne znam koliko kvalitetan. Sjajno smo odigrali, nisu ni naivna ekipa.

Apostrofirao je Ljajić našu dominaciju u skoku koja može biti razorna za protivničke odbrane.

- Visoki smo, imamo fizičke predispozicije, Kolarov i ja možemo dobro da "dignemo" korner. Sigurno da ćemo biti agresivni za svaku loptu kao da je poslednja na Svetskom prvenstvu, svi više od 100 posto da dajemo.

- Da delujemo kao tim, da napadamo svi zajedno, kad se branimo da se branimo svi zajedno, jako dobro je to bilo danas. Jako je bitno da Mitrović daje golove, on treba da daje golove. Nije bitan rezultat, koliko da se što bolje spremimo za Kostariku, koja je kompaktan tim, biće teško probiti im odbranu, ali možemo da im zapretimo u svakom trenutku - zaključio je Ljajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvonko

    10. jun 2018 | 15:34

    Jos da pevas himnu ali ovako je dobro jedan gol dve asistencije samo ti tako radi bolji si od mnogih sto pevaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA