≫ 

Biće dolazaka i odlazaka, ali fokusiran sam na teren: Milojević spreman za nove izazove!

Na Marakani zvanično počele pripreme za novu sezonu

  • 0

Za fudbalere Crvene zvezde odmor je završen, a pripreme za novu sezonu zvanično su počele u ponedeljak kada su obavljena neophodna testiranja.

>>>Zvezdina prozivka sa Melegom i talentima od kojih se mnogo očekuje, nema Milijaša, Račića... (VIDEO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže je da je prošla sezona bila sjajna, ali i da je već zaboravljena, i da ne želi velika obećanja u novoj u kojoj će njegov tim pokušati da odbrani titulu prvaka Srbije i izbori plasman u Ligu šampiona.

- Radujem se što ponovo počinjemo da radimo, rezultati na testiranju igrača su odlični i spremili su se za obaveze. Svi su vedri, raspoloženi i zdravi. Arhivirali smo prošlu sezonu koja je bila dobra, ali "resetovaćemo" se i krenuti od nule, iako imamo kostur ekipe - rekao je Milojević novinarima na startu priprema.

Vreme je za nove izazove; Foto: FK Crvena zvezda

Milojević je danas na stadionu "Rajko Mitić" okupio 29 fudbalera, među kojima je poslednje pojačanje Dejan Meleg, dok su produženi odmor dobili Filip Stojković, Mohamed El Fardu Ben i Nenad Milijaš.

- Meleg je igrač kojeg smo očekuvali i želeli. Biće odlazaka i dolazaka, jedva čekam 1. septembar (kraj prelaznog roka prim. aut). Sportski direktor Mitar Mrkela radi, fokusiran sam na teren.

VIDEO: Zvezdan Terzić pred početak priprema o pojačanjima za novu sezonu

Na pitanje koliko je realno da Crvena zvezda izbori mesto u grupnoj fazi Ligi šampiona, Milojević nije želeo da komentariše.

- Au... Ne volim bombastične izjave, radićemo, trudićemo se i dati sve od sebe. To nam je dužnost, a videćemo kako će se razvijati stvari - zaključio je Milojević.

Vreme je da se crvene-bele kockica ponovo slože; Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli će u Beogradu raditi do četvrtka, potom idu na Zlatibor do 21. juna, a dva dana kasnije u austrijski Vindišgarsten gde će se spremati do 3. jula, pre napada na Ligu šampiona.

Da podsetimo, tokom priprema planirane su četiri test utakmice, i to protiv austrijskog Rida (25. jun), LASK-a (30. jun), drugoplasiranog tima kiparskog šampionata Apolona (28. jun),  dok je poslednja provera zakazana za 2. jul protiv češkog Bohemijansa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA