≫ 

30 miliona je malo za Milenkovića! Fjorentina ne pušta našeg štopera(FOTO)

Uprava kluba iz Firence je odbila dobru ponudu za Nikolu Milenkovića

  • 8

Odlični srpski defanzivac, Nikola Milenković, je na meti velikih evropskih klubova ovog leta.

Poslednji koji su pokušali da dovedu bivšeg štopera Partizana bili su čelnici Atletiko Madrida, čiju je ponudu od 30 milion evra uprava Viole glatko odbila.

>>>Kosovarski boj u Švajcarskoj: Sevale pesnice, polomljena rebra i arkade posle opšte tuče fudbalera! (FOTO) (VIDEO)

Na Artemio Frankiju smatraju da 195 centimetara visoki srpski defanzivac vredi mnogo više od pomenute sume i da će mu cena naglo skočiti nakon završetka Svetskog prvenstva u Rusiji.

Milenković je obukao ljubaičasti dres prošlog leta, prešavši iz ekipe Partizana u okviru transfera vrednog nešto više od 5 miliona evra. Popularni "Bleki" je za Fjorentinu zabeležio 17 nastupa od čega 14 kao starter.

 
@PUMAFootball #PUMAOne #NewLevelsA post shared by Nikola Milenkovic (@milenkovicn_4) on

Milenković  se u startnoj postavi Fjorentine ustalio u prolećnom delu prvenstva Serie A nakon nekoliko odličnih partija.

Nadamo se da će sa uspehom nastupati u dresu Srbije na Mundijalu u Rusiji ovog leta.

VIDEO: Brat iz Rusije se oduševio kad je čuo da smo Srbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    15. jun 2018 | 18:10

    Moj predlog PFC-u! Predlozicu skupstini Partizana da se igracu koji odlazi u inostranstvo, a mladji je od 23 godine, i u PFC je proveo najmanje tri godine, kao uslov svih uslova za transfer, neka vrsta must clause, uvede obavezni procenat od buduceg transfera! I da se igracima koji imaju profesionalni ugovor sa klubom a mladji su od 21 godine, pri raskidanju ugovora i davanju slobode u trazenju novog kluba, to pravo uslovi sa obaveznom klauzulom po kojoj klub zadrzava 20 posto vlasnickih prava na igraca koja ce realizovati ili pri prvom ino aranzmanu ili na drugom, inostranom, transferu!Neko to i ne mora da prihvati, ali mu treba dati na znanje da ce mu plata biti korigovana za 30 posto jer je odbio fer ponudu.Prosto je neverovatno kako Partizan dozvoljava sebi da arci sopstvene resurse i maltene za dzaba daje igrace prvo srpskim klubovima koji posle zaradjuju na njima ozbiljne pare, i drugo da Klub neretko igraca prodaje u inostranstvo bez obavezne klauzule sto omogucava ino klubovima da zarade i po pet puta vece novce od ulozenih! To je naprosto necuveno i nedozvoljivo! Verujem da ovi moji predlozi mogu pravno da se uoblice I obavezno zazive u klupskoj ekonomskoj I marketinskoj politici!!!

  • MikiGrobar GRS

    15. jun 2018 | 21:26

    Mi ga prodali za crkavicu a ovi glat odbijaju 30 miliona, prema tome gospodo iz uprave svaka cast na dobro obavljenom poslu kao i uvjek

  • delija momak

    15. jun 2018 | 12:11

    videcemo u bedelju ko kolko vredi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA