Stigao napadač: Partizan konačno kompletan na treningu

Crno - beli sada mogu da rade punom parom sa svim igračima

  • 11

Produženi odmora Rikarda Gomeša, najvećeg dosadašnjeg pojačanja Partizana u tekućem prelaznom roku, okončan je tokom vikenda, pa će fudbaler, koji je već stigao u Beograd, od danas biti na raspolaganju stručnom štabu i treneru Miroslavu Đukiću.

>>>> Čim su novinari pomenuli večiti derbi protiv Zvezde, Rikardo Gomeš i Ivica Iliev nisu mogli da sakriju osmeh (VIDEO)

Napadač je odmah posle potpisivanja ugovora sa crno-belima propustio prozivku i otputovao u domovinu, jer je zbog obaveza u reprezentaciji Zelenortskih ostrva imao nešto dužu sezonu od ostatka tima.

Naravno, fudbalera u toku današnjeg dana, najkasnije sutra očekuju i uobičajeni medicinski pregledi, koje je takođe propustio, a od 22. juna će sa ostatkom ekipe krenuti put Slovenije, na drugu fazu priprema.

Ja došao, pa da počnemo: Rikardo Gomeš se vratio sa produženog odmora Foto: Telegraf

Tokom tekuće sedmice Partizan bi, pored Gomeša u Nemanje Nikolića, trebalo da obezbedi pojačanja na bar još dve pozicije, pošto su u toku pregovori sa špankim štoperom Markom Valijenteom (slobodan igrač), slovenačkim reprezentativnim bekom Martinom Milecom (Maribor) i krilnim vezistom, Srbinom iz Gradiške - Goranom Zakarićem (Željezničar).

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    18. jun 2018 | 13:24

    Samo Suma da prodje pripreme

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. jun 2018 | 13:09

    У тандему са Сумом и његовим одличним играма прошле сезоне, баш ће им бити појачање. Развалиће нове прволигаше уз помоћ судије, ако затреба, само тако. Репрезентативац Зеленортских острва. Следећа "бомба" са љубичастожутих острва.

  • NikoBitan

    18. jun 2018 | 17:02

    Koga god da dovedu u Partizan,džabe je Djukic trener,upropastio bi i Ronalda covek nije rodjen za trenera..uzas i strava!Stvarno se plašim početka lige..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA