≫ 

Rumun predstavljen u Partizanu: Znam koliko je ovo veliki klub i kakve navijače ima, želim titulu i Ligu šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Gabrijel Enake je potpisao ugovor na tri godine i želi da osvaja trofeje sa crno-belima

  • 11

Dan pred put u Sloveniju, na drugu fazu priprema za novu takmičarsku sezonu, Partizan je predstavio i treće pojačanje u letnjem prelaznom roku. Radi se o desnom beku Gabrijelu Enakeu (28), doskorašnjem igraču Rubina iz Kazanja i povremenom reprezentativcu Rumunije.

Enake u Humsku stiže kao slobodan igrač, pošto je sa Rusima na Arbitraži dobio slobodne papire, (nisu mu isplatili nekoliko plata) i zadužiće broj 44, koji je do sada nosio mladi Armin Djerlek, koji će najverovatnije uzeti osmicu.

Rumunu je dobrodošlicu poželeo sportski direktor Ivica Iliev.

- Doveli smo igrača da pojača našu desnu stranu. Momka koji je ofanzivan, baš kao što želi da igra i Partizan. Tražili smo fudbalere koji mogu da se nose sa velikim klubom. Gabrijel to jeste.

Gabrijel Enake, koji je potpisao ugovor na tri godine, izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska u klub.

Gabrijel Enake na promociji u Humskoj; Foto: Telegraf

- Znam da je Partizan veliki klub, da ima snažan tim i podršku navijača. Zato se fudbaleri ovde osećaju dobro zato sam došao. Želim da se pokažem u najboljem svetlu i da sa klubom igram u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, odbosno da osvojim trofeje u Srbiji - rekao Gabrijel Eneke.

Naravno, Rumun neće biti poslednji fudbaler koji ovog leta stiže u Partizan pošto se u narednih nekoliko dana očekuju još dva potpisa. Do kraja sedmice trebalo bi da se finišira dogovor sa Špancem štoperom Markom Valijenteom, a nešto kasnije i krilom Željezničara Goranom Zakarićem.

VIDEO: Djukić prognozirao meč Srbija - Švajcarska

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    22. jun 2018 | 08:15

    Ove Delije zaboravile sta je bilo prosle sezone a i ove bogami...Prosle se vi dobro secate ne bi da vas podsecam bas ;)...A i ove je uzet kup tako da ne vidim gde je problem u tome sto covek prica? Ali dobro samo da ne naletimo na Mačvu Šabac i opet cemo osvojiti kup ;)

  • Realno

    21. jun 2018 | 15:18

    Zelje su jedno,a realnost nesto sasvim drugo...

  • Žika Živac

    21. jun 2018 | 16:52

    Jako veliki klub 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA