≫ 

Problem za Partizan: Veliko pojačanje mora na snimanje mišića!

Desnog beka iz Rumunije muči povreda prednje lože zbog koje radi odvojeno od ekipe i nije bio u sastavu meča sa Honvedom

  • 9

Prva provera Partizana na pripremama u Sloveniji je prošla veoma dobro, savladan je mađarski Honved sa 2:0, a navijači crno-belih koji su pratili uživo utakmicu mogli su na delu da vide pojačanja Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša, dok će u slučaju Gabrijela Enakea ipak morati da sačekaju. Naime, rumunski internacionalac ima problem sa butnim mišićem (prednja loža) zbog koga već nekoliko dana ne trenira sa ekipom, a danas će morati i na snimanje magnetnom rezonancom.

>>> Suma poručio nevernim Tomama: Znam šta se dešava i priča oko kluba, neki bi da idem (VIDEO)

Na taj način medicinski tim Partizana, na čelu sa doktorom Ilijom Rosićem želi i definitivno da utvrdi stepen ozbiljnosti povrede, jer se stanje Enakea iz dana u dan menjalo.

Činilo se isprva da nije tako ozbiljno, ali se bol vremenom pojačavao, a zatim i smanjivao. Zato će snimak odagnati dilemu o veličini rupture mišića, na konto čega će biti ustanovljen dalji tok lečenja.

- Preduzeli smo sve neophodne korake u lečenju Enakea, ali želimo još jednom snimkom magnetnom rezonacom da se uverimo da sve to ide svojim tokom. Šta god da pokažu rezultati, on ostaje pod našim nadzorom ovde u Sloveniji – kaže doktor Ilija Rosić za Telegraf.rs.

VIDEO: Miroslav Đukić izneo utiske posle prve pobede Partizana na pripremama

Enake je po dolasku u Humsku odradio tek dva treninga, a onda ga je zadesio pomenuti problem i, s obzirom na činjienicu da je ostatak tima uveliko u ritmu, pitanje je da li će i u kojoj meri biti spreman za prvi meč kvalifikacija Lige Evrope protiv Rudara iz Pljevalja.

Isto važi i za Zorana Tošića, koji ima rupturu mišića lista i već duže vreme ne trenira sa timom, već isključivo radi individualno u teretani.

(Od izveštača Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    26. jun 2018 | 12:26

    Opet Ivici uvalili krš.

  • MikiGrobar GRS

    26. jun 2018 | 11:21

    Nije ni prvi ni zadnji koji je doso kod nas da se izljeci......

  • Gorgeous

    26. jun 2018 | 10:41

    Još jedan Suma. Zdravstvena ustanova Partizan bi morala malo ozbiljnije da pristupa kupovini igrača. Pa niste rehabilitacioni centar majku mu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA