"Radio" VAR na treningu Zvezde: Milojević i igrači plakali od smeha posle najluđeg gola uz zvuk pištaljke (VIDEO)

Atmosfera u taboru crveno-belih je na izuzetno visokom nivou na pripremama u Austriji, a to dokazuju i snimci sa treninga

  • 6

Na treninzima Crvene zvezde u Austriji vlada sjajna atmosfera, u šta se mogu uveriti novinari koji prate pripreme crveno-belih.

Iako je trener Vladan Milojević i njegov stručni štab nametnuo izuzetno jak ritam rada, pa nekada treninzi traju i po dva sata, dva puta dnevno, igrači su odlično raspoloženi i sve to prihvataju sa osmehom.

>>> Kakva vežba, jao ala ću da vas maltretiram! Kako je Milojević neobičnim treningom "ubio u pojam" igrače Zvezde? (VIDEO)

Za kraj treninga obično se naprave dve grupe, koje se nadmeću na skraćenom terenu u specifičnim igrama na dva gola, pa u tim situacijama vlada i rivalstvo i pojačava se takmičarski duh, jer svi žele da njihov tim pobedi.

Tako je na jednom od treninga viđen duel ekipa sa i bez markera. Iako su igrači sa markerima vodili ubedljivo, pred kraj je došlo do izjednačenja, a onda i do potpunog preokreta, posle neverovatnog gola, koji je postignut tako što je ispucana lopta pogodila jednog protivničkog igrača i lobovala golmana.

Vladan Milojević pokazuje da će VAR presuditi pobenika na treningu; Foto: Crvenazvezdafk.com

Međutim, u tim trenucima dok je lopta letela Milojević je dao znak za kraj treninga, a kada je ona na kraju završila u mreži, počela je rasprava među igračima da li gol važi.

Milojević i njegov pomoćnik Kosanović su sve to pratili sa osmehom, a kada su ih igrači okružili, pokazivali su znak koji koriste sudije kada traže pomoć VAR tehnologije, pa je tako trening završen uz šalu.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džo

    3. jul 2018 | 09:29

    Dobra atmosfera u klubu svaka čast davno nije bilo ovako i mislim a siguran sam da će biti u grupnoj fazi LŠ prošle godine sam pogodio da će biti u LE tako slobodno mogu da uživaju navijači zapamtite šta je džo rekao.

  • Mirka czv

    3. jul 2018 | 12:31

    I na pozitivan tekst uvek se nadje neko da mraci i pametuje...

  • rade

    3. jul 2018 | 11:16

    Neznam sta je smesno?Var je uvela FIFa uvesce ga i Uefa u svoja takmucenja samo kod nas se smeju.E gospodo docice dan da bude i u nasoj ligi VAR pa becete moci da kradete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA