Borjan u kameru Telegrafa odgovorio da li želi da ostane u Zvezdi (VIDEO)

Golman crveno-belih ima jasan plan i nada se da će ga ostvariti

  • 0

Spekulisalo se da će Milan Borjan napustiti Zvezdu ovog leta, a za usluge golmana crveno-belih ozbiljno su se raspitivali i klubovi sa Ostrva, pre svih Svonsi, prema pisanju Skaj sporta.

Spekulacije su dodatno pojačane jer je u Zvezdu stigao Zoran Popović, ali je sportski direktor kluba Mitar Mrkela odmah odlučno poručio da Borjan nije na prodaju.

Strahovali su navijači Zvezde i plašili su se odlasku Borjana, jer dugo na Marakani nisu imali ovako kvalitetnog golmana, koji toliko uliva poverenje.

Pitali smo i samog Borjana šta on misli o poundama koje se pominju, a on je dao ohrabrujuć odgovor za pristalice Zvezde.

- To se svake polusezone pominje, da neko negde ide. Iskreno ne razmišljam o tome, razmišljam trenutno o Zvezdi, ovde sam, idu nam te utakmice u kvalifikacijama koje su mnogo bitne. Skoncentrisan sam na to, ako dođe nešto i ako bude nekih ponuda, ili ako bude nekog interesovanja, možda ga ima, možda nema, videćemo... Sešću sa ljudima iz kluba i videćemo šta i kako dalje.

Borjan s navijačima Zvezde slavi osvajanje titule; Foto: MNPress

Pitali smo ga konkretno, koja je njegova lična želja?

- Tu sam trenutno, moja želja je da uđem u Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom - odlučan je Borjan.

On je za Telegraf dao i kraću analizu priprema i to što Milojević na treninzima tokom uvežbavanja taktike ima zadatke i za golmane i zahteva od njih da aktivno učestvuju u igri.

- Radi se mnogo dobro, teške su pripreme, sve ide kako treba, imamo tri pobede do sada, to je dobro za samopouzdanje. Treba samo da nastavimo tako.

Milan Borjan na treningu Zvezde u Austriji; Foto: crvenazvezdafk.com

- Odgovara mi to što aktivno učestvujem u igri, takav je fudbal u ovo vreme da golman mora da bude kao libero i meni to prija. Volim da igram sa ekipom i sve zahteve koje šef želi, tu sam da ispunim.

Baš kada smo pitali Borjana o konkurenciji na golu i dolasku Zorana Popovića, koji je baš u tom trenutku izlazio iz svlačionice i prošao pored, pa su počele šale.

- Pa onako mi se čini konkurencija - rekao je Borjan i prasnuo u smeh, a nasmejao se i Popović, koji je prolazio pored njega.

Osmesi Milana Borjana dok se šali na račun Zorana Popovića, koji u pozadini prolazi biciklom; Foto: Telegraf

- Popa znam još iz Voždovca - počeo je Borjan, na šta se uz osmeh nadovezao njegov kolega na golu: "Nemoj slučajno da me zoveš Zoran".

Prvi golman Zvezde je zatim ipak istakao da mu je drago što je Popović došao i što će imati dobru konkurenciju na golu.

Lepo je imati dobru konkurenciju. Drago mi je da je došao, drugari smo od ranije, dobro treniramo i mislim da će sve biti po planu - zaključio je golman Crvene zvezde.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA