Srnić otkrio istinu o transferu u Španiju i kako se snalazi na novoj poziciji u Zvezdinom timu (VIDEO)

Krilni fudbaler crveno-belih objašnjava kakva je situacija o eventualnom transferu i kako se snalazi na novoj poziciji koju mu je trener namenio na poslednjoj utakmici

  • 2

Crvena zvezda privodi kraju pripreme u Austriji, a u ponedeljak će odigrati poslednju utakmicu, gde će joj protivnik biti češki Bohemijans od 18 časova u mestu Štajer.

Naporan tempo koji je Milojević nametnuo, kao i utakmice na svakih dva dana, uticale su na to da deo igrača koji su uglavnom starteri dobiju slobodno za nedeljni trening, kako bi spremniji dočekali meč protiv Bohemijansa.

>>> Ebisilio nasmejao novinare odgovorom o životu u Beogradu, a onda se setio i NATO bombardovanja (VIDEO)

Jedan od njih je i Slavoljub Srnić, sa kojim smo pričali u hotelu neposredno pred trening, i koji je dao analizu urađenog na pripremama, ali je opisao i kako se snalazi na novoj poziciji i otkrio ima li nešto novo povodom informacija o ponudi iz Španije za njega.

- Svaka dva dana igramo utakmice, koje nisu ni malo lake, jer su ozbiljni protivnici i ozbiljne provere. Imamo protiv Bohemijansa generalnu probu da pokušamo da se što bolje spremimo za start sezone.

Slavoljub Srnić na utakmici protiv Apolona; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Igrao sam poslednjih pola sata na poziciji polušpica poslednjih pola sata i šef me je pitao da li mogu da izdržim da odigram još pola sata na toj poziciji. Rekao sam da nije problem uopšte. Iskreno, ne bih menjao poziciju, ali sam tu da odgovorim na zadatke i nije nikakav problem - naglašava Srnić, koji je otkrio i kakva je trenutna situacija povodom pisanja o ponudi Ueske za njega.

- Bilo je nekih priča, pričao sam sa ljudima iz kluba i bilo je priča "jeste, nije". Ne razmišljam trenutno o odlasku, videćemo šta će biti, dug je prelazni rok. Ako odem, šta da radim, ako ne tu sam da pomognem da uđemo u Ligu šampiona - poručio je krilni fudbaler, koji se ne plaši velike konkurencije na krilnim pozicijama, posle dolaska nekoliko pojačanja u ovom prelaznom roku.

- Doveli smo mnogo igrača i to treba da bude dodatni motiv i da bude veća želja za dokazivanjem na svakom treningu i utakmici. To je neka zdrava konkurencija što se mene tiče. Svi momci koji su došli su prihvaćeni kao da su s nama pet godina, a ne pet dana. Još nisam stigao da pričam sa Ebisiliom, pošto još nije imao trening sa nama - zaključio je Slavoljub Srnić.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA