Volim Srbe i ono "brateee": Ebisilio na prvom treningu progovorio srpski i pokazao trikove s loptom (VIDEO)

Novi fudbaler Zvezde ćaskao je sa Dejanom Joveljićem po završetku svog prvog treninga, a pokazao je i da zna reči iz našeg jezika

  • 0

Novi fudbaler Zvezde, Lorenco Ebisilio, predstavljen je novinarima i tom prilikom je otkrio zašto ga je APOEL pustio, šta navijači mogu da očekuju od njega, kao i još zanimljivosti iz svoje karijere.

Takođe, Holanđanin je odradio i prvi trening sa ekipom po dolasku u Austriju na pripreme, a pokazao je i zavidno umeće u nekoliko navrata potezima koje je izveo.

>>> Ebisilio nasmejao novinare odgovorom o životu u Beogradu, a onda se setio i NATO bombardovanja (VIDEO)

Po samom završetku treninga proćaskao je sa Dejanom Joveljićem, a tu se našao i jedan od navijača koji je želeo fotografiju sa obojicom.

Lorenco Ebisilio i Dejan Joveljić ćaskaju posle treninga; Foto: Telegraf

Ebisilio je tada pripomogao i u fotografisanju, a navijač ga je upitao da li voli Srbiju, a tada je novi fudbaler Zvezde pokazao i da zna neke reči iz našeg jezika, pošto je tokom karijere imao prilike da igra sa srpskim fudbalerima, Markom Lomićem i Darkom Lazićem, koji su na njega očigledno ostavili dobar utisak, a takođe su ga naučili i nekim rečima.

- Naravno da volim prijatelju, volim sve, igrao sam u Rusiji, Azerbejdžanu, sve volim - rekao je navijaču Ebisilio, a onda nastavio ćaskanje sa Joveljićem na ist temu:

- Ali srpski narod volim više, oni su bolji, i ono "brate" - uz osmeh je rekao novi plejmejker crveno-belih, a onda je pokazao i umeće sa loptom i nekoliko trikova, koje smo snimili.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA