≫ 

Aktivirana klauzula, Partizan promoviše nove dresove!

Novi dresovi će biti promovisani u ponedeljak, a moći će da se kupe već dan kasnije

  • 4

Parrtizan će narednog ponedeljka predstaviti nove dresove za sezonu 2018/2019, o čemu je “Telegraf.rs” već pisao, a dobra vest po crno-bele je i činjenica da je tehnički sponzor kluba, kompanija sportske opreme “Najki” odlučila, na obostrano zadovoljstvo, da produži saradnju sa srpskim osvajačem Kupa za još dve godine.

Naime, klub iz Humske i poznati proizvođač sportske opreme su, prilikom overavanje prve saradnje, stavili klauzulu u ugovor da postoji mogućnost produžetka za još dve godine, ukoliko obe strane budu zadovoljne (dve plus dve godine).

A, kako je u prokle dve sezone sve proteklo na najvišem nivou, “Najki” je aktivirao klauzulu o produžetku saradnje, koja je realizovana delom u sportskom opremi, a delom u novcu, koji će se sliti na račun crno-belih.

Pozivnica za promociju dresova Foto: partizan.rs

Dikretora marketinga Partizana Predraga Vujovića zetekli smo na zajedničkom ručku sa predstavnicima “Najkija”, gde su razmenjeni primerci ugovora dve strane.

- Nastavljamo saradnju sa “Najkijem” još dve godine, na obostrano zadovoljstvo. Mogu samo da se zahvalim našem tehničkom sponzoru na poverenju, a početkom sedmice ćete imati priliku da vidite kako će izgledati sve tri garniture dresova za narednu sezonu. Do sada smo obično promovisali dresove tokom priprema, ali ovoga puta smo želeli da budemo malo drugačiji i odlučili smo se za pozorište “Duško Radović”. Simbolika je sigurno svima jasna, želja nam je bila da spojimo istoriju, umestnost i čika Duška Radovića, kao velikog “partizanovca” i nekoga čiji citati se među “grobarima” često izgovaraju - kaže Predrag Vujović za “Telegraf.rs”.

Inače, novi dresovi Partizana će se naći u prodaji već od utorka u “Crno-belom butiku” , kao i u prodavnicama distributivne mreže “Najkija”.

VIDEO: Kako izgleda kad se fudbaleri Partizana takmiče u slobodnjacima ali za novac

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    5. jul 2018 | 15:29

    Bolje bi bilo da promovisu bolji igru od predhodne sezone i neko dobro pojacanje. Ovako gotovo isto kao prosle sezone,dosta lose

  • Petar

    5. jul 2018 | 18:33

    Vidim sve stručnjak do stručnjaka.Ako hoćete šmekeri da pomognete partizanu dolazite na utakmice kupite sezonsku kartu,kupite taj dres.Tako dolaze sponzori i tako ostaju postojeći.Verovatno ste primetili na svetskom prvenstvu da su svi u novim dresovima svojih reprezentacija.Ponavljam novim.

  • Ja mislm

    5. jul 2018 | 16:46

    Bolje bi bilo da promovišu novog trenera jer sa ovim neće daleko stići.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA