Počela "operacija Kutinjo": PSŽ poslao bolesnu ponudu, ponovo se obara svetski rekord!

Parižani ne odustaju od neverovatnih transfera, a ponovo je zvezda Barselone njihova glavna meta

  • 4

Pari Sen Žermen nema nameru da se smiri kada su u pitanju transferi koji obaraju svetski rekord! Nakon što su to uradili pre godinu dana dovođenjem Nejmara za 222 miliona evra, sada imaju novu metu!

Podsetimo i da je PSŽ ovog leta kompletirao i transfer Kilijana Mbapea za 180 miliona evra, pošto je prethodne sezone zbog finansijske "akrobacije" igrao na Parku prinčeva kao pozajmljen igrač.

Sada je u "gradu svetlosti" počela "operacija Kutinjo"! Kako prenosi dobro informisani Mundo Deportivo, Naser Al Kelafi, bogati vlasnik PSŽ-a je spremio 270 miliona evra i tu ponudu je prosledio agentu brazilskog plejmejkera, koji bi mogao da zaigra u tandemu sa velikim prijateljem Nejmarom.

Moguće je da ovo PSŽ radi i kako bi ubedio Nejmara da ostane u Parizu, nakon sve glasnijih spekulacija da bi mogao da potpiše za Real već ovog leta.

Kutinjo proslavlja pogodak za Barsu; Foto: AP/Tanjug

Za sada klubovi nisu ušli u pregovore, a PSŽ trenutno "ispipava" puls preko agenta, pre nego što vidimo novi svetski rekord, ukoliko ponuda zaista i bude prihvaćena.

Kutinjo je pre samo šest meseci potpisao za Barsu, za 160 miliona evra! Katalonci su se pri potpisivanju ugovora sa Brazilcem "osigurali" stavljanjem klauzule od 400 miliona evra, koliko mora da se plati da bi neko odveo Kutinja.

Međutim, PSŽ je trenutno na "samo" 130 miliona manje od te cifre.

Ukoliko bi Parižani u svojim redovima imali Nejmara, Mbapea i Kutinja, to bi bio najubojitiji napad koji trenutno postoji u fudbalu, ali i za godine koje dolaze.

Ipak, veliki je znak pitanja da li Kutinjo želi da napusti Barsu posle samo šest meseci, a zna se da mu je bio san da obuče dres ovog kluba, kao i da je činio sve kako bi ga Liverpul pustio na Nou Kamp.

VIDEO: Zanosna Brazilka najavila golotinju ako Engleska stigne do finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA