≫ 

Sprema se veliki štrajk zbog Ronaldovog dolaska u Juventus! (FOTO)

Megalomanski transfer Ronalda iz ekipe Real Madrida, kao i njegova očekivana zarada, iziritirali su zaposlene u italijanskom automobilskom gigantu

  • 8

Transfer Kristijana Ronalda je napravio veliku pometnju u okviru njavećeg i najpoznatijeg italijanskog proizvođača automobila.

Italijanski Sindikat je zvanično potvrdio odluku da će radnici kompanije FIAT stupiti u štrajk u znak protivljenja zbog dolaska Portugalca u Juventus.

Naime, jedan deo transfera, vrednog 105 miliona evra na ime obeštećenja Real Madridu, kao i 120 miliona za Ronaldove plate u naredne četiri godine, platiće kompanija "Exor", u čijem je vlasništvu Fiat.

- Neprihvatljivo je da radnici trpe velike ekonomske žrtve, a da kompanija izdvaja stotine miliona evra za dovođenje fudbalera - navodi se u saopštenju Sindikata.

- Kompanija bi trebalo da ulaže u razvoj tehnoligije u automobilskoj industriji, kako bi obezbedila budućnost za hiljade ljudi i njihove porodice, kao i da štiti interese radnika - takođe stoji u saopštenju.

>>>Ne trčiš, ne treniraš, prodaš Ronalda kao menadžer i zaradiš brutalnu gomilu novca! (FOTO)

Porodica Anjeli, koja ima 63,77 % vlasništa u Juventusu, poseduje i 29,8 % akcija u konglomeratu, koji obuhvata gigante, kakvi su Fiat i Ferari.

Zaposleni u FIAT obustaviće rad 15. jula u 10 časova do 17. jula u 18 časova.

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar M

    11. jul 2018 | 20:35

    Pametni ljudi, ko moze da vredi stotinè mil evra.?

  • CHE

    11. jul 2018 | 23:42

    VELIKA PODRŠKA RADNICIMA FIJATA. SVE JE TO MAFIJA. LJULJAJTE LOPOVEEEEEEEEEEE.....

  • Pepe

    12. jul 2018 | 01:36

    Alo indijanci pa oni ce za prva tri meseca vratiti pare i imati zaradu od tog transfera. Pa sta vi mislite da oni tek tako bacaju pare. Sta vi mislite da su toliko platili da posluju u minusu ili mozda za zbog 15-20 miliona koliko dobijaju od lige sampiona. Kakvi ste vi diletanti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA