≫ 

Defanzivac Spartaksa veruje da Zvezda ide dalje: Pokušavam saigračima da objasnim šta nas čeka na Marakani (VIDEO)

Poročitajte izjavu Aleksandra Kosorića

  • 1

Crvena zvezda nije uspela da postigne gol u Letoniji protiv Spartaksa u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od ''krivaca'' svakako je i defanzivac domaćeg tima Aleksandar Kosorić.

Međutim, nekadašnji defanzivac Radnika iz Bijeljine, sudeći po izjavama, smatra da će crveno-beli ići u narednu rundu.

- Zvezda je jako kvalitetna, možda i najjjača u poslednjih 15 godina. Svestan sam da je prva utakmica najteža, jer se izašlo iz priprema. Ovo za Zvezdu nije katastrofa rezultat. Zvezda će biti sve bolja iz utakmice u utakmicu - jasna je bio Kosorić koji se osvrnuo i na to šta jegov tim čeka u Beogradu:

- Sada nas čeka revanš gde će biti mnogo, mnogo teže. Ja svojim saigračima sada pokušavam da objasnim šta nas čeka na Marakani. Oni, jednostavno, nikada nisu igrali u takvom ambijentu. Pokušaćemo da se spremimo za taj ambijent i drugu utakmicu. Nadam se da ćemo se naviknuti, ali će svakako biti teško. Kada se izađe pred huk navijača Zvezde, neće biti lako snaći se prvih 15-20 minuta.

Kompletnu izjavu možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA