≫ 

Lalatović o pimplovanju koje ga je isključilo: Hteo sam da žongliram kao Piksi!

Oglasio se trener Nišlija

  • 4

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović posle pobede protiv Gzire 4:0 rekao je da nije bilo tako lako kao što rezultat govori.

- Hvala publici na božanstvenoj podršci, ovo je naša zajednička pobeda. Mi smo nov tim, koji tek treba da igra kako ja hoću, imali smo malo problema u prvom poluvremenu, ali uspeli smo to dobrih posla sata u drugom poluvremenu - izjavio je Lalatović na konferenciji za medije.

Kada je u pitanju isključenje Lalatović je hteo da ga je ponela atmosfera i da je zato "pimplovao" loptu.

- Hteo sam kao Piksi u Kini, izvinjavam se ljudima sa Malte, ali ovo je fudbalski grad. U revanšu ineće biti lako, ali idemo isto na pobedu - poručio je on.

Trener Gzire Daren Abdila istakao je da je slavio bolji tim.

- Kontrolisali smo situaciju jedno poluvreme, sve do drugog gola, a posle toga je sve bilo rešeno. U revanšu će biti drugačije, sada se bolje poznajemo, biće veoma teško, ali u fudbalu je sve moguće.

Kada je u pitanju sukob sa Lalatovićem rekao je:

- Imamo poštovanje prema vama jer ste među tri u Srbiji, ali poštovanje treba da bude obostrano. I mislim da se takve stvari ne rade, ali verujem da je samo uživao u rezultatu - poručio je trener Maltežana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA