Tadiću stiglo pojačanje iz Mančester junajteda

Deli Blind se vraća kući

  • 1

Holanđanin Deli Blind (28) na pragu je povratka u Ajaks, odakle je, pre četiri godine, stigao kao veliko pojačanje u redove Mančester junajteda.

Slavni holandski klub poslao je Junajtedu ponudu od 15.8 miliona evra za svog nekadašnjeg fudbalera, koja je, kako prenose engleski mediji, prihvaćena, pa se očekuje skori povratak Blinda kući.

Budući saigrač našeg Dušana Tadića, potpisaće sa amsterdamskim "kopljanicima" četvorogodišnji ugovor.

Fudbaler, kojeg je Junajted platio svojevremeno 15.6 miliona evra, sada se vraća po ceni koja će omogućiti i finu zaradu engleskom klubu, jer će u transfer biti i uključeni i bonusi ukupne vrednosti oko četiri miliona.

Glavni pregovarač holandskog kluba u ovom poslu bio je nekadašnji golman Mančestera Edvina Van Der Sar, danas na poziciji sportskog direktora Ajaksa.

Podsetimo, Blind je u Junajted stigao u vreme kada je ekipu sa klupe vodio njegov zemljak Luj Van Gal, brzo se ustalio u postavi, ali se već sa dolaskom Murinja proredila njegova minutaža u prvoj postavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA