≫ 

Nekada kraljeva rezidencija, danas novi Ronaldov dom: Zavirite u ovo bajkovito parče zelenog raja (FOTO) (VIDEO)

Gazda Juventusa Anjeli jedan je od žitelja impresivnog nacionalnog parka koji će ovih dana dobiti novog ekskluzivnog stanara

  • 0

Fudbalski kralj Kristijano Ronaldo je, posle potpisa za Juventus, pronašao i svoju privatnu oazu u Torinu koji će naredne četiri godine biti njegov dom.

Slavni Portugalac je, kao i svuda do sada gde je boravio, birao samo ekskluzivne lokacije za sebe i svoju porodicu, a u Torinu to je nacionalni park "La Mandria" - buduća adresa stanovanja najveće fudbalske zvezde današnjice.

>>> Ronaldo je došao namršten u Juventus, ali je na konferenciji uz kez odbrusio na prve prozivke! (VIDEO)

Dovoljno je reći da je ovaj park, inače drugi najveći u Evropi zatvorenog tipa, površine 3000 hektara (opasan zidovima u dužini od 30 kilometara), bilo mesto gde su kroz istoriju živeli samo vlastela i kraljevi.

Oni su ga i opasali zidovima i tako stavili jasnu liniji razdvajanja od "običnog sveta".

Jedna od mnogoborjnih vila u parku La Mandria Foto: youtube/parcomandria

I danas, ovde je koncentrisan "creme de la creme" društva, najbogatiji sloj koji u nepreglednom zelenilu, kilometrima distanciran od gradske vreve, uživa u čarima najlepše prirode, među pticama, šumom, jezerom, golf terenima, stazama...

Naravno, ima mesta i za turiste, ljubitelje prirode, bicikliste...

Zna dobro Ronaldo da mu je mir i cvrkut ptica izjutra sve što želi da čuje kada krene sezona i navijačko i medijsko "ludilo" koje će ga pratiti kako "promili nos" iz parka.

U kompleksu, koji je istinski raj na zemlji, živi predsednik Juventusa Andrea Anjeli, njegova majka Alegra Anjeli, ali i nekolicina bivših asova najmoćnijeg fudbalskog kluba u Italiji, sadašnji sportski direktor kluba Pavel Nedved, Portugalac Paulo Sosa...

Park se inače nalazi nedaleko od Torina, od stadiona Juventusa je udaljen 20 minuta vožnje automobilom. U sebi sadrži dva lovišta gde će Ronaldo, ako poželi, krenuti u lov na krupnu divljač, jelene i divlje svinje.

Luksuzne vile su jedna od najvećih atrakcija ovog impresivnog parčeta zemlje, a upravo će jedna od njih biti novi Ronaldov dom.

Italijanski mediji otkrivaju da je Ronaldo već "pikirao" jednu: dvospratnu kuću od 600 kvadratnih metara, saunom, spa centrom, sedam soba, bazenom ispred, ali ne i unutar kuće, što može biti jedina stavka koja mu se neće dopasti, jer zna se da je u svakoj vili Portugalac imao bazen za jutarnje buđenje organizma.

Isto tako, Ronaldo nijednog trenutka neće morati da brine o tome da mu neko naruši privatnost, ulazak paparaca i sličnih "uljeza" je gotovo "nemoguća misija", jer je kompletan stambeni deo parka pod 24 časovnim nadzorom kamera.

Ako ga, kojim slučajem, bude zanimala prošlost zemlje i grada u kojem se nalazi, Ronaldo će imati priliku da se upozna i sa njegovom istorijom, koja će mu bukvalno biti pred nosom, u vidu kraljevskih dvoraca odakle se nekada davno upravljalo severnim delom Italije.

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA