≫ 

Ronaldo je odličan komercijalni potez Juventusa: Biši "transfer guru" torinskog kluba više veruje u marketinški, nego u igrački potencijal Portugalca (FOTO)

Kontroverzni Lućano Mođi prokomentarisao dolazak odličnog Portugalca u redove crno-belih

  • 0

Sa Lućanom Mođijem nikada nije dosadno. Nekadašnji čovek zadužen za dovođenje igrača u torinskom gigantu je ocenio iz svog ugla nedavni transfer Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

>>>Nekada kraljeva rezidencija, danas novi Ronaldov dom: Zavirite u ovo bajkovito parče zelenog raja (FOTO) (VIDEO)

 

Sudeći prema rečima Mođija, pompezni prelezak zvanično najboljeg igrača sveta je bio definisan još pre nekoliko nedelja.

- Transfer Ronalda je bio gotova stvar već duže vreme. Portugalac je bio u Juventusu već 20 dana. Govorimo o velikom potezu u svim pravcima, to je marketinški potez koji može da donese benefite svima, okruženju i navijačima. Nadamo se da je Ronaldo važna barijera, ali uvek moramo da sačekamo kako će se pokazati na terenu, pre nego što damo konačan sud - istakao je Mođi za italijanske medije.

>>>Liverpul traži najboljeg igrača Juventusa, i ne pita za cenu! (VIDEO)

- On je pravi šampion visokog kvaliteta. Na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, Ronaldo je odigrao dva odlična meča, ali nakon toga on nije dotakao loptu. Tim će morati da igra za njega, on sada ne voli da se vraća pozadi u odbranu - nastavio je legendarni transfer guru torinskog tima.

Navijači Juventusa očekuju mnogo od odličnog Portugalca Foto: AP/Tanjug

Mođi je takođe naveo i ko bi mogao da bude žrtva u napadu Stare dame.

- Ko će biti starter između Iguaina i Dibale? Svi se slažu da će Gonzalo biti prvi koji će napustiti tim, jer bi puštanje igrača kao što je Dibala bila velika greška crno-belih. 

Inače, prvotimci Juventusa se spemaju za odlazak na turneju u SAD, koja počinje prijateljskom utakmicom protiv Bajern Minhena 25. jula na Linkoln Fildu u Filadelfiji.

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA