≫ 

Darko Kovačević preuzima funkciju Gorana Bunjevčevića: Pričao sam sa Kokezom, nisam mogao da odbijem Srbiju!

Bivši igrač Zvezde, Juventusa, Real Sosijedada, Olimpijakosa... vraća se u srpski fudbal

  • 1
Darko Kovačević i Goran Bunjevčević na utakmici Srbija - Moldavija u loži stadiona Partizana; Foto: MN Press

Posle tragedije i smrti Gorana Bunjevčevića, Fudbalski savez Srbije pronašao je zamenu za upražnjeno mesto na funkciji sportskog direktora, a u pitanju je Darko Kovačević!

Bivši napadač Zvezde, Juventusa, Olimpijakosa i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, potvrdio je u razgovoru za Srpski telegraf da je imao nekoliko sastanaka sa Slavišom Kokezom i da će u ponedeljak najverovatnije sve biti ozvaničeno.

- U ponedeljak će se znati više, ali 99 odsto smo se dogovorili. Imao sam dva sastanka sa Slavišom Kokezom. Prošli su izvanredno, blizu smo dogovora. Zadovoljstvo mi je što ću moći da pomognem. Nisam mogao da odbijem Srbiju. To je moja zemlja - rekao je Kovačević.

Darko Kovačević je igračku karijeru završio u Olimpijakosu, u istom klubu obavljao ulogu sportskog direktora u periodu od 2010. do 2013. godine, a kasnije je bio savetnik predsednika Evangelosa Marinakisa.

VIDEO: Delije odgovorile Hrvatima citatom iz filma "Lepa sela lepo gore"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valderama

    21. jul 2018 | 10:49

    Najtuznije je sto sportskim radnicima, bivsim sportistima i asovima se dodeljuju ova mesta u savezu, koja se takoreci nista ne pitaju ni za sta.. A ljudi koji su fudbal igrali, mozda rekreativno u balonu dobijaju vodece funkcije i predsednici su i silne neke "velike glave" e to je tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA