≫ 

Navijač provocirao legendarnog Igitu, a to mu nije trebalo: "Popio" je pesnicu u glavu istog momenta (VIDEO)

I dalje ima odličan refleks u desnoj ruci

  • 2

Legendarni kolumbijski golman, Rene Igita, poznat po čuvenoj "škorpion" odbrani, ušao je u sukob sa navijačem tokom prijateljske utakmice u Hjustsonu između njegovog Atletiko Nasionala i Amerike iz Kalija.

Jedan protivnički navijač provocirao je sa tribina Igitu, koji radi kao golman Atletiko Nasionala, dok je on prolazio pored terana.

Leteli su i predmeti u njegovom pravcu, a kada se navijač skroz spustio do ograde, temperamentni Igita je izgubio živce i pesnicom pogodio navijača direktno u glavu, da se ovaj zateturao unazad.

Igita je bio legenda fudbala devedesetih godina, a čak je bio i povezivan sa kriminalnim kartelom čuvenog narko bosa Pabla Eskobara i bio je uplten u njihove nelegalne poslove, pa je proveo i 7 meseci u zatvoru zbog čega je popustio Svetsko prvenstvo 1994. godine.

Momak koji ga je napao na stadionu očigledno nije bio upoznat sa tim koliko je zapravo opasan momak Igita, pa je završio razbijenog nosa.

VIDEO: Pogledajte kako su Hrvati pretukli navijača Francuske na Trgu bana Jelačića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA